Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 267 συνταγές
Κεφτεδάκια φρικασέ... διαχρονική νοστιμιά, Κεφτεδάκια κατσαρόλας με σάλτσα ντομάτας, μπαχαρικά και κουκουνάρια, Κεφτεδάκια τηγανητά ή ψητά - ZannetCooks, Κεφτεδάκια φρικασέ... διαχρονική νοστιμιά, Κεφτεδάκια μοσχαρίσια με κουκουνάρι και πετιμέζι, ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΑΤΖΙΝ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ (طجين الكفته ما ليمون و زعفران)
ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ, Μοσχαρίσιες μπριζόλες με barbeque sauce καφέ, Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, Μοσχαρίσιες μπριζόλες με γλυκόξινη σάλτσα και αφράτο πουρέ, Μοσχαρίσια μπριζόλα με chimichurri sauce και μανιτάρια σοτέ - Νικόλας Λέζος
Το κλασικό γιουβέτσι, αλλά του βάζω μπόλικα μπαχαρικά! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 500 γρ. κριθαράκι 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤ σ ι κ ν ο π έ μ π τ η αύριο και οι ψησταριές έχουν την τιμητική τους. Δεν χρειάζεται πολυπλοκότητα: Άριστη πρώτη ύλη, σωστά αρτύματα, καλή φωτιά είναι τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα καταπληκτικό πιάτο για τους λάτρεις του λεμονάτου. Μοναδική γεύση σε συνδυασμό από λαχανικά, πορτοκάλι, και ούζο. Μαζί με τα μπαχαρικά που δένουν στη[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΜοσχαράκι κοκκινιστό, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι γιουβέτσι... μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να ιντριγκάρουμε τον ουρανίσκο μας με την ξεχωριστή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grοσομπούκο γαλοπούλας με τζίντζερ και κόλιανδρο To oσομπούκο (ossobuco) είναι ως γνωστόν ιταλική εφεύρεση και δη βόρεια και δη εκ Μιλάνου. Eίναι το «κόκκαλο με[...]
Πηγή: pandespani.comΜοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι[...]
Πηγή: greekcook.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ Πολλοι συνηθιζουν να φτιαχνουν κιμαδοπιτα την πρωτοχρονια, σε καποια μερη μαλιστα, αυτη ειναι και η παραδοσιακη βασιλοπιτα. Σας παρουσιαζω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ. κιμάς (αν θέλετε μισό μοσχαρίσιο ελιά/μισό σπάλα χοιρινή) 16 τμχ κανελόνια 2 κρεμμύδια μέτρια (ψιλοκομμένα) 1 ποτήρι του ουίσκι ελαιόλαδο 1/3 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνήθως το μοσχάρι το έχουμε συνδυάσει με χρονοβόρα φαγητά κατσαρόλας, κιμά ή μπριζόλες στα κάρβουνα. Εδώ όμως έχουμε μια συνταγή πανεύκολη, που δε χρειάζεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr