Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr290 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 230 γρ. συκωτάκια γαλοπούλας 230 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κλωνάρια σέλερι 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr1½ κιλό κιλότο μοσχαρίσιο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο σε κυβάκια ή τριμμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο σε καρεδάκια 2[...]
Πηγή: argiro.gr1.500 γραμμ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας) κομμένο σε μπουκιές λίγο αλεύρι για το πανάρισμα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα του 2 ξερά[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημερούδια! χτες δυστυχώς δεν βρήκα το χρόνο να σας δώσω την συνταγή για το μπρασατο αλλα έτσι και αλλιώς σαν καλοί χριστιανοί νηστεύετε ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚΟΥΝΕΛΙ ΑΛΑ ΛΙΓΚΟΥΡΕ Στην περιοχή της Λιγκούρια, και ιδίως στην δυτική της πλευρά που ειναι ορεινή, η εκτροφή των κουνελιών συνηθίζεται εδω και αίωνες. Τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ (ΤΟΝΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ) Αυτη ειναι η παραδοσιακη συνταγη απ'οπου πηρα την ιδεα για να παρασκευασω την μοσχαρισια γλωσσα σε κοσερβα .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr