σπετσοφαι | μυδια σαγανακι ακης | σπαλα χοιρινη στην κατσαρολα | φλογερες αμυγδαλου βεφα | caesar salad συνταγη αργυρω | νηστισιμη μπεσαμελ αργυρω | παναρισμα σνιτσελ χοιρινο | καναπεδακια συνταγή
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κασερι βερικοκα φρυγανια σεσκουλα

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ποιές τροφές επιτρέπονται αν έχετε  “ζάχαρο”

Και μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr

Ποιές Βιταμίνες μας ταιριάζουν ανάλογα με τις[...]

Έχουν περάσει περισσότερα από 2.000 χρόνια από τη ρήση του Ιπποκράτη «Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας» και έχει ξοδευτεί πολύ μελάνι για το ρόλο της[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Οι σπουδαιότερες Βιταμίνες στη Διατροφή των[...]

Τα μικρά παιδιά και οι έφηβοι έχουν μεγαλύτερες διατροφικές ανάγκες από τους ενήλικες προκειμένου να αναπτυχθούν σωστά και να έχουν καλή υγεία στο μέλλον.[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Τα μυστικά του ψήστη: συμβουλές για πετυχημένο[...]

Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Το μυστικό για να διατηρηθεί το δέρμα σας[...]

Συντάκτης Θάλεια Γούτου, αισθητικός, medlabnews.gr Το μυστικό για να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό και υγιές δεν βρίσκεται σε ‘μαγικές’ κρέμες[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Ενδεικτικό σχέδιο εισαγωγής στερεών τροφών

Ενδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr
Φρούτα του χειμώνα και οι ιδιότητες τους.

Όσο μεγαλώνει η μπεμπα ψάχνομαι περισσότερο για την διατροφή της. Διαβάζω πολύ για οτιδήποτε και σκέφτηκα να τα γράφω και στο blog μου για να τα κρατάω αρχείο.[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr
Παίξτε Άμυνα

Ο χειμώνας φέρνει πάντα μαζί του τις συνήθεις ιώσεις, που απειλούν να μας «ρίξουν στο κρεβάτι» και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, κατά μέσο όρο[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Μπριζόλες  με  πιπεριές  στο φούρνο

Πεντανόστιμες μπριζόλες μαγειρεμένες με ένα διαφορετικό τρόπο. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Σάλτσες - Μαρινάδες Όλες οι[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Αυξάνοντας την απορρόφηση του σιδήρου

Κατά τη νηστεία, τη χορτοφαγία καθώς και σε καταστάσεις έλλειψης σιδήρου, όπως η σιδηροπενική αναιμία, η καθημερινή κάλυψη των αναγκών μας στο ιχνοστοιχείο[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Φάκελος : Αποτοξίνωση

΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Τι είναι το στίγμα Μεσογειακής Αναιμίας. Όλες[...]

Έχετε ακούσει συχνά να αναρωτιόνται νέα ζευγάρια αν έχουν το «στίγμα» και να κάνουν εξετάσεις. Τι είναι όμως στην πραγματικότητα το[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
7+1 μυστικά περί μαριναρίσματος

7+1 μυστικά περί μαριναρίσματος 1. Το μαρινάρισμα μαλακώνει ή νοστιμίζει το κρέας; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το μαρινάρισμα δεν μαλακώνει τις ίνες του[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Πως να έχετε πάντα τρυφερό κρέας

Τα κόκκινα κρέατα και ιδιαίτερα το μοσχάρι, ανάλογα με το μέρος του ζώου από το οποίο προέρχονται, έχουν το κάθε ένα τις δικές του απαιτήσεις, τόσο κατά την[...]

Πηγή: teleialysh.blogspot.gr
Πώς θα μαλακώσουμε τις σκληρές μπριζόλες

Σήμερα δεν θα σας δώσω συνταγή για την Τσικνοπέμπτη. Θα σας πω ένα tip όμως για να μαλακώσετε τις σκληρές μοσχαρίσιες (συνήθως) μπριζόλες σας και κρεατικά[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
2009

Αρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Για κρέας που λιώνει στο στόμα

Υλικά Μπριζόλες μοσχαρίες ή χοιρινές 1 ακτινίδιο Ζάχαρη Αλάτι Εκτέλεση Το κρέας του μοσχαριού που το βράζουμε στην κατσαρόλα σαν σούπα, κοκκινιστό ή ψητό[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy