Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό - π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 - 3 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΞέρετε πώς να επιλέγετε τα κομμάτια του μοσχαριού, ανάλογα με το πώς θα τα μαγειρέψετε; Για να μη ρωτάτε κάθε φορά που πάτε να ψωνίσετε, το mazi ta fagame[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Ακόμη μια μακαρονάδα με καλοκαιρινό άρωμα! Αγαπημένα υλικά, σάλτσα ραγκού με κιμά και μελιτζάνες, συνδυάζονται υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΘα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr2 ½ κιλά μοσχάρι σπάλα ή καπάκι με τα κόκκαλα 1 λίτρο νερό 1 καρότο χοντροκομμένο ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 2 φύλλα σέλινο χοντροκομμένα 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΣτο σημερινό φαγητό, όση είναι η απλότητα, άλλη τόση είναι και η νοστιμιά του! Λίγα υλικά, εύκολο και νόστιμο. Το πρωτοδοκίμασα στην Ηλεία πριν κάποια χρόνια,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔεν υπάρχει αυτό το φαγητό !!!! Θα το αγαπήσετε, για την ευκολία του και την νοστιμιά του !!! Υλικά 1 1/2 κιλά χοιρινό χωρίς κόκκαλο, κατά προτίμηση σπάλα ή[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ Η Μανίσα, είναι μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της παράκτιας Δυτικής Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας (όσοι παρακολουθούσαν γνωστό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια. Συνταγή : Χριστόφορος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr