συνταγες για smoothies με φρουτα | ευκολα γλυκα με μπισκοτα | σαλιγκαρια συνταγες αργυρως | ροξακια ευκολα και γρηγορα | νηστισιμα μαφινς με μηλο | νηστισιμες σαλτσες | μπισκοτα για παιδια χωρις ζαχαρη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις βοδινο λουκανικo

Βρέθηκαν 63 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ατζέμ πιλάφι

800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό - π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 - 3 σκελίδες σκόρδο,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Η ανατομία ενός... μοσχαριού

Ξέρετε πώς να επιλέγετε τα κομμάτια του μοσχαριού, ανάλογα με το πώς θα τα μαγειρέψετε; Για να μη ρωτάτε κάθε φορά που πάτε να ψωνίσετε, το mazi ta fagame[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ♦♦[...]

ΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Ακόμη μια μακαρονάδα με καλοκαιρινό άρωμα! Αγαπημένα υλικά, σάλτσα ραγκού με κιμά και μελιτζάνες, συνδυάζονται υπέροχα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Θα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]

Πηγή: executivecook.blogspot.gr
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Dillkott από τη Σουηδία

2 ½ κιλά μοσχάρι σπάλα ή καπάκι με τα κόκκαλα 1 λίτρο νερό 1 καρότο χοντροκομμένο ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 2 φύλλα σέλινο χοντροκομμένα 1 κουταλιά της σούπας[...]

Πηγή: sidagi.gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Πληροφορίες για το μοσχαρίσιο κρέας...

Καλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Θα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]

Πηγή: executivecook.blogspot.gr
Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα

Στο σημερινό φαγητό, όση είναι η απλότητα, άλλη τόση είναι και η νοστιμιά του! Λίγα υλικά, εύκολο και νόστιμο. Το πρωτοδοκίμασα στην Ηλεία πριν κάποια χρόνια,[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Χοιρινό ή μοσχάρι με μανιτάρια και ουίσκι

Δεν υπάρχει αυτό το φαγητό !!!! Θα το αγαπήσετε, για την ευκολία του και την νοστιμιά του !!! Υλικά 1 1/2 κιλά χοιρινό χωρίς κόκκαλο, κατά προτίμηση σπάλα ή[...]

Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr
ΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ  ♦♦  MANISA KEBAB

ΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ Η Μανίσα, είναι μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της παράκτιας Δυτικής Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας (όσοι παρακολουθούσαν γνωστό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Στιφάδο με λαγό και νέα τεχνική με μικρά[...]

Το στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Αρνί - Κατσίκι - σε ποιά κομμάτια κόβονται -[...]

Όταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μοσχάρι γάλακτος αυγοκομμένο

Υψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια. Συνταγή : Χριστόφορος[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy