Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜετά τα κουλουράκια, ευκαιρία να κάνουμε φρέσκα μακαρονάκια με τα παιδιά μας. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι νερό όσο χρειαστεί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔείτε το επεισόδιο: food.pathfinder.gr Ο Μιχάλης Νουρλόγλου ήταν finalist στο τελικό του πρώτου τηλεδιαγωνισμού Top Chef στην Ελλάδα το 2010. Τον συναντήσαμε[...]
Η μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαι να που φτάσαμε στο τέλος του Γενάρη... 'Ενας νέος μήνας ξεκινά και φέρνει μαζί του την τρελή Αποκριά!!! Δυστυχώς φέρνει μαζί του και άλλο κρύο, κι άλλες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΦανταστικά ζυμαρικά που θα σας ξετρελάνουν με την γεύση τους. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grH σημερινή ανάρτηση έχει αμιγώς άρωμα Ανατολής και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα...Είναι τόσο απλό και πολύπλοκο ταυτόχρονα...αισθητικά ατημέλητο,[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΓια τη ζύμη 2 αυγά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις νερό (όσο πάρει) αλάτι Για την γέμιση 250 γρ κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ κιμά χοιρινό 2 μικρά κρεμμύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια την ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ νερό 1 κ.γ. αλάτι Για την γέμιση: 5-6 Πράσα ψιλοκομμένα (αρκετά) 1 μεγάλο κρεμμύδι περασμένο από το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Μαντί είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Ασιατικής Ανατολής, πολύ αγαπητό στους λαούς που κατοικούν κοντά στον Καύκασο. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πιάτο της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr