Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Τώρα αν νομίζετε ότι ξανανακάλυψα την πυρίτιδα, κάνετε απλώς λάθος. Το κεφτεδάκι είναι μεγάλη εφεύρεση και μάλλον μαζί του έχουμε παραγνωριστεί, τόσα χρόνια[...]
Πηγή: pandespani.com«Νόστιμη δολιοφθορά της τέχνης!» παραφράζω τον Νταλίζ (Dalize) ικανοποιημένη κοιτάζοντας το τελειωμένο πιάτο με τα δαχτυλίδια από κιμά πάνω στην πράσινη[...]
Πηγή: pandespani.comκολοκύθα συνταγές – halloween Με εξαίρεση τον τρόμο της ανασφάλειας που η αραχνιασμένη όραση της πολιτικής υφαίνει πλέκοντας παρανοϊκούς ιστούς γύρω απ’ τους[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1 κιλό μοσχαρίσιο (μενταγιόν από κιλότο) κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες 200 ml λευκό κρασί Αλεύρι 250 ml βραστό νερό 1 κύβο βοδινού 100 ml. ελαιόλαδο 2-3[...]
Πηγή: cookingbook.grΤο οδοιπορικό όμως στη Σερβική πρωτεύουσα είχε και γευστικές δοκιμές καθώς και shopping ή window shopping, σε μαγαζιά τροφίμων. Θα έλεγα πως η τοπική κουζίνα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΚυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grMου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]
Πηγή: pandespani.comΜια υπέρπυκνη σάλτσα καφέ, όπως ίσως δεν την έχουμε ξανασυναντήσει (και αυτή στα δοκιμαστικό σωλήνα), και γαρνιτούρα στο κρέας μια τραγανή τηγανίτα πoλέvτας,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.gr1 κιλό μοσχάρι (ελιά) ή αρνί ή 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου (και τα δύο μισά) 7-9 φλυτζάνια (γύρω στα 2 λίτρα χονδρικά) κρύο νερό για το μαγείρεμα του κρέατος 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤ σ ι κ ν ο π έ μ π τ η αύριο και οι ψησταριές έχουν την τιμητική τους. Δεν χρειάζεται πολυπλοκότητα: Άριστη πρώτη ύλη, σωστά αρτύματα, καλή φωτιά είναι τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr900 γραμμ. κιμά (600 γρ μοσχαρίσιο και 300 αρνίσιο) 2 μεγάλα κρεμμύδια 260 γρ. μπαγιάτικο ψίχα ψωμιού, μουλιασμένη σε νερό και στυμμένη καλά 2 αυγά 6 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr