Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή.Το "παλατιανοί" παραπέμπει,στ'αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται....Κλασσικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜα υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αντισταθεί στα στρογγυλά ψωμάκια που κρύβουν ανάμεσά τους ζουμερό μπιφτέκι, τυρί και τόσα χρώματα από κέτσαπ, μουστάρδα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΧορταστικές προτάσεις από την Αργυρώ για όλες τις ώρες. Συνταγή : Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grΓια το cheesesteak sub 250 γρ. μοσχάρι κόντρα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κόκκινα 150 γρ. κίτρινο τυρί κασέρι γκούντα κτλ. αλάτι πιπέρι ψητές πιπεριές ή[...]
Πηγή: argiro.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grυλικά για 3 μπέργκερ 600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος με αρκετό λίπος (ή μοσχαρίσιος με 1/3 αρνίσιο) περασμένος μια φορά από τη μηχανή 2 χοντρές φέτες χωριάτικο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.com