Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
2,500 κιλά νουά σπάλας μοσχαριού (ενιαίο κομμάτι) αλάτι-πιπέρι 5-6 σκελίδες σκόρδο 3-4 κουταλιές βούτυρο γάλακτος 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 1 ποτήρι του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν αναφέρομαι σ’ αυτό το φαγητό, έρχονται πάντα αναμνήσεις από το πατρικό μου σπίτι. Άλλωστε στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια, πολλά από τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Μαντί είναι ένα επίσημο φαγητό που το τρώγαμε την Αποκριά. Διαβάζω από δω κι από κει διάφορες συνταγές, με κιμάδες αρνίσιους, με κοκκινιστές σάλτσες και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚρέας με μελιτζάνες και ρύζι. (μακλούμπε= αναποδογυρισμένο) Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι (σε κυβάκια) ή αρνί (σε μικρά κομματάκια) 1/2 κιλό ρύζι καρολίνα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓνήσια σπιτικά αλλαντικά που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή: "γεύσεις παράδοσης", που προβάλλεται στον 902TV κάθε Τετάρτη 18.00 - 19.00. Τι χρειαζόμαστε: Βασικό[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή της για ένα μαγευτικό γουρουνόπουλο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 1 ώρα Ψήσιμο 4,5 ώρες περίπου ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα λαζάνια είχα να τα φτιάξω πολλά χρόνια. Καμιά 20αριά, από τότε που ήμασταν στον Πύργο. Ήταν αγαπημένος τρόπος μαγειρέματος του Πασχάλη. Κι είπαμε να τον[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚλασσικό και αγαπημένο πιάτο το στιφάδο. Ειδικά αν μαγειρευτεί με λαγό, κουνέλι η μοσχάρι γίνεται πεντανόστιμο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα απο τα πράγματα που μου λείπει πολύ εδώ στο Τορόντο είναι το κεμπάπ απο το "Αιγυπτιακό". Το Αιγυπτιακό είναι το πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε στην Ελλάδα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr4 μοσχαρίσιες μπριζόλες 1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρεσί 3 μέτρια κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι 3 μπαλίτσες μπαχάρι 3 καρφάκια γαρύφαλο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 05/03/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι κοκκινιστό με πετιμέζι Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο. Πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΌταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr