Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Κοκκινιστό μοσχάρι µε θυμάρι, Μοσχάρι κοκκινιστό κατσαρόλας με πατάτες και κυδώνια, ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ, Μοσχάρι κοκκινιστό κατσαρόλας με πατάτες και κυδώνια, Κοκκινιστό μοσχάρι µε θυμάρι | Συνταγή | Argiro.gr, ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ COUNTRY - Νόστιμες συνταγές της Γωγώς!
υλικά 1.5 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο) 1 κ. κυδώνια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 ξύλα κανέλας 2 αστεροειδή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑναρτήθηκε στις 22/10/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι “πανηγυριώτικο” Μια απλή συνταγή για ένα πεντανόστιμο πιάτο. Μοσχαράκι[...]
Πηγή: sintayes.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 μεγάλα κρεμμύδια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι κρασιού πετιμέζι ½ ποτήρι κρασιού ξύδι[...]
Πηγή: cooklos.grΚάθε φθινόπωρο τρώγαμε το παραδοσιακό φαγητό της οικογενειακής πατρίδας , της Ανατολικής Ρωμυλίας, τώρα μέρος της Βουλγαρίας. Ήταν το χοιρινό με κυδώνια, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1200 γρ. μοσχάρι (κιλότο ή σπάλα ή νουά) σε μερίδες 1200 γρ. κυδώνια καθαρισμένα 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα PORKY 1/2 κιλό κυδώνια FARMER REPUBLIC 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες FARMER REPUBLIC[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 κιλά μοσχάρι από τη σπάλα 1/4 φλιτζανιού ξηρό κόκκινο κρασί 2 φλιτζάνια τσαγιού ντοματάκια κονκασέ 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 2 κλαδάκια φρέσκο ή[...]
Πηγή: sidagi.grΣκέφτηκα να σας γράψω μια συνταγή με κυδώνια μια και τώρα είναι η εποχή τους. Έφτιαξα το γλυκό του κουταλιού και κράτησα 2 κίτρινα και ζουμερά για να τα κάνω[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε κύβους (σπάλα ή μπούτι) 1½ κιλό κυδώνια φρέσκα 50 ml λευκό κρασί 300 ml ζωμό βοδινό 10 γρ. αλάτι 3 γρ. πιπέρι 1 κρεμμύδι μέτριο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτό το φαγάκι συνήθιζε να το φτιάχνει για να μας ευχαριστήσει, η γιαγιάκα μου στη Μακεδονία. Το σερβίριζε πάντα σε βαθύ πιάτο, με μπόλικη σάλτα και ήταν για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 3, 4 μέτρια κυδώνια 1,2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας σπάλα η νουά , κομμένο σε μικρές μερίδες Αλάτι/πιπέρι 2 κρεμμύδια 5, 6 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 3, 4 μέτρια κυδώνια 1, 2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας σπάλα η νουά , κομμένο σε μικρές μερίδες Αλάτι/πιπέρι 2 κρεμμύδια 5, 6 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grμοσχάρι με κυδώνια – κυδωνάτο χιώτικο μοσχάρι με πιλάφι Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και[...]
Πηγή: pandespani.com