Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 495 συνταγές
Οσομπούκο μοσχαριού και κοτόπουλου, ΟΣΟΜΠΟΥΚΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, Οσομπούκο συνοδευόμενο με ριζότο σαφράν (Ossibuchi di vitello e risotto allo zafferano), ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ ♦♦ OSSOBUCO ALLA MILANESE, ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ ♦♦ OSSOBUCO ALLA MILANESE, ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ ♦♦ OSSOBUCO ALLA MILANESE
ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ♦♦ ARROTOLATO DI CARNE MACINATA, Ρολό κιμά και ο τέλειος μαμαδοπουρές, Ρολό με κιμά στην κατσαρόλα και ας κρατήσουν οι χοροί, ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ, ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ♦♦ POLPETTONE CON CUORE FONDENTE E SALSINA DI BARBABIETOLE
Μοσχαράκι ελαφρύ κατσαρόλας σαν κοκκινιστό, QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : STRACOTTO DI MANZO CON POLENTA ♦♦ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά, Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι, μοσχαράκι κοκκινιστό με τραχανά
Η γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που γίνεται το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί δεν είχε κοκκαλάκια η σάλτσα, αλλά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ Μια διαφορετικη κιμαδοπιτα, τοσο ως προς την γεμιση, οσο και ως προς την συναρμολογηση και την εμφανιση! Πολυ νοστιμη αλλα και ιδιαιτερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr22/8/13 Να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ που λένε. Τα links που παραθέτω στο site αποτελούν πηγή έμπνευσης ναι μεν αλλά δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση στα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι ή σπάλα) σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κόκκινες, γλυκές πιπεριές σε[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υπέροχα πικάντικα σουτζουκάκια, με την δικιά μου πινελιά στη γεύση. Υλικά: Για τα σουτζουκάκια: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, ή[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι από το εστιατόριο "Πριγκηπονήσια" και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο "72 Σεφ της Θεσσαλονίκης προτείνουν". Την έχω κάνει πολλές φορές σε τραπέζι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr