Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 102 συνταγές
13/10/13 Mόλις πριν λίγο επιστρέψαμε από μια πολύ ωραία εκδρομή σε φιλικό σπίτι, πολύ κοντά στην Αττική. Ο καιρός ομολογουμένως βοήθησε πολύ σε όλα! Βόλτες,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα! Δευτέρα σήμερα και ο καιρός επιτέλους αρχίζει να γίνεται καλοκαιρινός. Θα μου πείτε, τί σχέση έχει ο καιρός με μια συνταγή...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛουκούμι έγινε το κρεατάκι αφού σιγοψήθηκε για 3 1/2 ώρες μέσα στη μαρινάτα του! Υλικά για 4 μερίδες: Κότσι μοσχαρίσιο περίπου 2 κιλά Αλατοπίπερο Ξερό θυμάρι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣιγά που θα πέρναγε η γαλλιδούλα χωρίς να πέσει στα χέρια μου!!!! Δεν γίνονται αυτά με τίποτα! Ολα ξεκίνησαν όταν τα Greek Food Blogs με πρωτοβουλία της Βίκης[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤo Irish Stew είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιρλανδίας που δοκίμασα σε πρόσφατο ταξίδι μου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για κρέας, βοδινό ή αρνί, μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο φετινο Πρωτοχρονιάτικο τραπεζι μου εκτος αλλων ειχα φτιαξει και μοσχαρίσιο κοτσι. Κατι αναλογο ειχα φαει σε γνωστη μπυραρια και ηταν φανταστικο. Με την[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τα μπιφτέκια: 1000 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά Λίγο νερό για αφράτα μπιφτέκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κ.γ. Αλατι 1/2 κ.γ. Πιπέρι 1/2 κ.γ. Κύμινο 1 κ.γ. Ρίγανη 2 αυγά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚεμπάπ είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, την τελευταία φορά που θυμάμαι δεν είχαν και μεγάλη αποδοχή. Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω με μια άλλη σύνθεση υλικών από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΦιλέτα σε κύβους με πικάντiκη σάλτσα και ψωμάκια του τοστ! Συνοδεύουμε με ρύζι. Πεντανόστιμη συνταγή από την Ελαϊς!!! Τι χρειαζόμαστε: Φιλέτα μοσχαρίσια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γρ μοσχαρίσιος κιμάς 400 γρ λουκάνικο 200 γρ ψωμί δύο-τριών ημερών (μόνο την ψίχα του) 200 ml (=200 γρ) φρέσκο γάλα 150 γρ τριμμένο τυρί parmigiano ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ έρωτας περνάει από το στομάχι. Στη περίπτωση μας, η συμβία το εφαρμόζει διαχρονικά με εξαιρετική μαεστρία. Αφού την έπεισα τελικά, θα μεταφέρω εδώ κάποιες[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤσακώνικης μελιτζάνας μέρος δεύτερο σήμερα (μετά το ιμάμ μπαϊλντί κατσαρόλας που φτιάξαμε πριν μερικές μέρες) με ένα παραδοσιακό φαγητό από τη Μάνη. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grυλικά 1.400γρ. κρέας βοδινό για κατσαρόλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 800 γρ. περίπου μπύρα (κλασικές επιλογές οι βέλγικες Kriek και Leffe blonde) 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami