Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Το ανοιξιάτικο αυτό φαγητό μυρίζει Κυριακή, σ' αγγίζει σαν χάδι, σε κανακεύει, σε φιλοξενεί - είναι παρηγορητικό και τελείως μαμαδίστικο! Είναι πολύ απλό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΓΟΜΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ) ΥΛΙΚΑ 1 κιλο αγρια χορτα (λαπατα,ζοχους,κ.λ.π.)εναλακτεικα σπανακι. 600 γρ. συκωταρια,από αρνι η΄ κατσικι Λιγα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠαραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο! Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα πιάτα των Χριστουγέννων διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grTΖΙΓΕΡΟΣΑΡΜΑΣ Γνήσιο θρακιώτικο φαγητό είναι ο τσιγεροσαρμάς ( απο τη λέξη τσιγέρια = συκώτια)που μαζι με το γεμιστό αρνί τρώγετε πολύ το Πάσχα στη Θράκη. Ενα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ κουζίνα του Καμερούν θεωρείται από τις πλουσιότερες της Αφρικής, κυρίως λόγω τοποθεσίας της χώρας αλλά και της γαλλικής επιρροής, αποτέλεσμα της οποίας[...]
Πηγή: bostanistas.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ ανάγκη των χωρικών, μετά από μια μέρα στο χωράφι, να φάνε κάτι στα γρήγορα έχει γεννήσει γευστικά θαύματα. Κάθε περιοχή ανάλογα με τα προϊόντα που παρήγαγε,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Συκωταριά αρνίσια 1 (ή κατσικίσια μαζί με τα γλυκάδια) Εντεριά 1 Λεμόνια 3 Ξύδι 3 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3 σκελίδες κοπανισμένο Ρίγανη 1 κουταλιά[...]
Πηγή: chefoulis.grΑκόμα ψάχνω να δω αν η εμμονή μου να διπλώνω κάθε χρόνο καμιά εκατοστή λαχανοντολμάδες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ήταν απλά μια δική μας συνήθεια ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΨητό αρνάκι γεμιστό με αυγά και τυρί Υλικά 1 αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος περίπου 8 κιλά χωρίς τα εντόσθια μόνο με το συκώτι 500 γρ. φέτα ή κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια λάδι 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε τη συκωταριά και τη ζεματάμε για 3-5 λεπτά. Την[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΣυνήθως η συκωταριά τηγανίζεται αλευρωμένη για να αποκτήσει τραγανή, ρόδινη κρούστα και σβήνεται με ελάχιστο χυμό λεμονιού ή κρασί. Εδώ φτιάχνουμε την πολίτικη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κοκορέτσι είναι ένας μεζές, τον οποίο φτιάχνουμε όλο το χρόνο, από εντόσθια αρνιού ή κατσικιού, αλλά συνηθίζεται να κάνει καλή παρέα, στο αρνί του Πάσχα .[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧριστός Ανέστη και από εδώ! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και χαρά! Ιδιαίτερες ευχές στους σημερινούς εορτάζοντες! Σήμερα έχουμε φ αγάκι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚΛΕΦΤΙΚΟ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Κλέφτικο, εξοχικό ή γκιούλμπασι πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια συνταγή, κρέας στην λαδόκολλα με τυράκι, η οποία αλλάζει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Έφτασε ο Απρίλης με όλες τις ομορφιές του! Η άνοιξη είναι εδώ, το Πάσχα καταφθάνει τρέχοντας και όλα πρασίνισαν! Μέσα στο πνεύμα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr