Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
Υλικά : Ζουμί από βραστό μοσχάρι ή βοδινό ή από κόκαλα Ρύζι καρολίνα Βοδινό ή μοσχάρι κοκκινιστό Τα κόκαλα να είναι από πλευρά, όχι από μηρό με μεδούλι γιατί[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο μαγείρεψα τις προάλλες για πρώτη φορά, και δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ μας άρεσε! Ίσως γιατί αγαπάμε πολύ την κινέζικη κουζίνα, και το πιάτο αυτό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr«Όλοι θέλουν, να κόψουν κομμάτια, να κατασπαράξουν τις σάρκες του διπλανού τους κι εσένα σε φοβίζει ένα καρπάτσιο;», έλεγε το μήνυμά της. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλη η λίστα ΕΦΕΤ με τις εταιρίες τροφίμων που δεχθηκαν πρόστιμα για κρέας αλόγου και τα υπόλοιπα πρόστιμα. Και catering φοιτητικών λεσχών στη λίστα. Σύμφωνα με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 500γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο 7-8 πατάτες baby 80 γρ βούτυρο ανάλατο 1 σφ. ουϊσκι 1 κρεμμύδι ξερό 1 κ.σ μουστάρδα dijon 50 ml κρέμα γάλακτος 35 % 200 ml ζωμό[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr1/2 κουταλάκι Βασιλικός 1 κουταλιά Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Ζάχαρη 500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο Κρεμμύδι 400 γρ. Μακαρόνια 1/4 φλιτζανιού Νερό 400 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο στιφάδο είναι από μόνο του βαρύ έδεσμα. Να ένας τρόπος για το ελαφρύτερο στιφάδο που φάγατε ποτέ. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι ή βοδινό (φυσικά γίνεται[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1/2 κουταλάκι Βασιλικός 1 κουταλιά Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Ζάχαρη 500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο Κρεμμύδι(α) 400 γρ. Μακαρόνια 1/4 φλιτζανιού Νερό[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 πακέτο λαζάνια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 400 γρ. χυμό ντομάτας 5 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένο) ½ ποτήρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΗ νοστιμιά αυτού του φαγητού στηρίζεται στο κρασί.Γι΄αυτό επιλέγουμε το καλύτερο κόκκινοι ξηρό κρασί της κάβας μας, για να είμαστε σίγουροι για το[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι ή βοδινό σε μέτρια κομμάτια 1 κιλό κρεμμύδια μικρά 1/2 ποτήρι λάδι 3-4 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα PORKY 1/2 κιλό κυδώνια FARMER REPUBLIC 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες FARMER REPUBLIC[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚριθαράκι με κιμά Υλικά 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 καρότα σε μικρά κυβάκια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΓίνεται στο πι και φι και πάνω απ' όλα είναι ένα φαγάκι πολύ θρεπτικό. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό συκώτι βοδινό 2 μεγάλα κρεμμύδια ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πεντανόστημο κοκκινιστό και συνοδεύεται άριστα με μακαρόνια, πατάτες τηγανιτές, πιλάφι κ.α. Υλικά : 1,5 κιλό βοδινό κιλότο κομμένο μερίδες 3-4 ντομάτες[...]
Πηγή: greekmasa.grYou are here: Home / Με Μοσχάρι / Στιφάδο Πολίτικο 14/05/2020 by Greekouzina Leave a Comment στιφάδο πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Παραδοσιακή[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά 200 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 200 γρ. χοιρινός κιμάς 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκκομένα 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 300 γρ. χυμό ντομάτας 1 κύβο βοδινού[...]
Πηγή: cookingbook.grΜία λαχταριστή κιμαδόπιτα για όλες τις ώρες Υλικά 1 πακέτο ζύμη σφολιάτας ή κουρού 500γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 150γρ τυρι τύπου kerrygold καπνιστο σε κομματακια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚεφτέδες υπάρχουν σε αναρίθμητες εκδοχές και όλοι τους λατρεύουν. Αυτοί είναι πιο χειμωνιάτικοι και μαζί με τη συνοδεία από πιλάφι ή πλιγούρι γίνονται ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΓια τον τόνο (ιαπωνιστί μαγγούρο) ο λόγος σήμερα. Προλαβαίνουμε ακόμα να είμαστε λιχούδηδες και νομοταγείς πολίτες ταυτοχρόνως, καθώς το ψάρεμα του τόνου[...]
Πηγή: bostanistas.gr