Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[photo: Νίκος Μορόπουλος] Αυτό το πιάτο είναι ό,τι πρέπει για τις εορτές. Γίνεται γρήγορα, είναι εύκολο, έχει χαμηλό κόστος, μπορεί να ταΐσει μεγάλες παρέες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤης Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr Tο εξωτικό αυτό ψευδο-δημητριακό από τις μακρινές Άνδεις είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤης Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr Tο εξωτικό αυτό ψευδο-δημητριακό από τις μακρινές Άνδεις είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr''Tο εξωτικό αυτό ψευδο-δημητριακό από τις μακρινές Άνδεις είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη. Μαγειρεύεται όπως το ρύζι, είναι ελεύθερο[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.comΓάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌλα ξεκίνησαν από την αδυναμία μου να πετάξω το κόκκαλο από το ψάρι. Είχα αγοράσει ένα μυλοκόπι ΝΑ -με το συμπάθειο- από τα ΑΒ μιας και το είχανε σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΕίναι ένα φαγητό που σ΄αρέσει ή δεν σ΄αρέσει. Για μας που το τρώμε και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν , θα χρειαστούμε. Υλικά: 700-800 γρμ κοιλίτσες[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΣπιτικό χοτ-ντογκ με πολύχρωμες πιπεριές και τσένταρ Σας έρχεται ποτέ μια ακατανίκητη επιθυμία για κάτι βρώμικο; Καλέ, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Για ποια[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτόν τον πουρέ τον είχα τσεκάρει από καιρό.Πάντα κάτι άλλο έβγαινε στην μέση και το άφηνα στην άκρη.Κακώς το ομολογώ. Έχοντας πάρει άδεια από τον Γαργαντούα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά τελικά το αγαπημένο σε όλους κουνέλι στιφάδο είναι εδώ! Θα έπρεπε να είναι από τις πρώτες μας συνταγές, αλλά είχαμε προτιμήσει το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grYou are here: Home / παραδοσιακά / Πατσάς Κεφαλλονίτικος 19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment Πατσάς Κεφαλλονίτικος Υλικά 1 κιλό πατσά (κοιλιά) 2[...]
Πηγή: greekouzina.gr