Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Γ ιουβαρλάκια : πρόκειτε για μια πολύ ιδιαίτερη ελληνική συνταγή. Είναι συγγενικά με τα κεφτεδάκια αφού περιέχουν κιμά , κρεμμύδια και μυρωδικά. Περιέχουν όμως[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο risotto al limone έρχεται να μας θυμίσει τη μαγεία της απλότητας που εκπροσωπεί η Ιταλική κουζίνα, με βάση συνθέσεις που δημιουργούν γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Εκτέλεσης: 25-30 λεπτά Υλικά για 2 μερίδες: 800 γρ. κόντρα μοσχαρίσια μπριζόλα (χωρίς κόκκαλο) ελαιόλαδο αλάτι χοντρό πιπέρι 1 μικρό ματσάκι ρόκα baby 2[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΜε τη γειτονική μας Ιταλία μοιραζόμαστε πολλά στοιχεία, τόσο πολιτισμικά, ιστορικά, αλλά και σε θέματα ιδιοσυγκρασίας και τελικά γαστρονομίας. Τα φρέσκα υλικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Για τα μπιφτέκια: 1 μεγάλο μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στη χοντρή μεριά του τρίφτη 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φλ. ανάμεικτους ξηρούς καρπούς ανάλατους και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧοιρινά μενταγιόν με κρεμμώδη σάλτσα παρμεζάνας γαρνιρισμένο με ριζότο από πανδαισία μανιταριών Συνταγή από την Λέσχη Αρχιμαγείρων. Ακούγεται περίπλοκο, δεν[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr800 γραμ χοιρινό φιλέτο καθαρισμένο 5 γραμ άνηθο 5 γραμ μάραθο 5 γραμ θυμάρι 200 γραμ ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 200 γραμ κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 αμπελόφυλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΣε λίγο θα έχουμε Χριστούγεννα, ο φετινός Δεκέμβριος όμως θυμίζει, μάλλον, άνοιξη παρά χειμώνα. Αυτό, λοιπόν, το ριζότο με συκωτάκια πουλιών και γεύση[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια όποιον έχει βαρεθεί -μα δεν θέλει να αποχωριστεί-τον κεφτέ,τον τηγανητό...και αγαπά να τρώει το ριζότο... ΥΛΙΚΑγια τα κεφτεδάκια:500 γρ. κιμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα νόστιμο και αρωματικό ριζότο μαγειρέψαμε σήμερα, που θα αρέσει ακόμα και στους πιο δύσκολους! Ιδανικό για να συνοδεύσει όλα σχεδόν τα κρεατικά σας, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια 2-4 άτομα | 12 αμπελόφυλλα 40 γραμμάρια φέτα 600 ml ζωμό κοτόπουλου 30 ml λευκό ξηρό κρασί 200 ml ζωμό μοσχαρίσιο 10 γραμμάρια ταχίνι 1/2 λεμόνι 100 ml[...]
Πηγή: sidagi.grγια το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 φλιτζ. ζωμός βοδινός ½ κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: cooklos.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr