Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
O Jamie κάνει κεφτεδάκια από καβουρόψιχα και τα συνοδεύει με υπέροχη σάλτσα από ψητά λαχανικά! Τα λόγια λοιπόν εδώ είναι περιττά... Απλά απολαυστικά Δύσκολη 1[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (4-6 μερίδες) : 3 φλιτζ. φετουτσίνια με σπανάκι βρασμένα 1/2 φλιτζ γαρίδες μικρές καθαρισμένες 1/2 φλιτζ. κρέας καβουριού 1/2 φλιτζ. ουρές καραβίδας[...]
Πηγή: yumyum.grΜία υπέροχη αλμυρή τούρτα για το τραπέζι το πάρτυ για τους φίλους μας για γενέθλια για γιορτές !! Υλικά ψωμί φέτες του τοστ χωρίς κόρα γαριδούλες μικρές[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑνακαλύψτε ποια θρεπτικά συστατικά βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς και σε ποιες τροφές θα τα βρείτε. Στις μέρες μας ο υποθυρεοειδισμός μαστίζει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΆγγελος: καλά νέα, προστασία από ανώτερες δυνάμεις. Λευκή μαγεία. Άγκυρα: αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΑυτή την εβδομάδα θα τρως καθημερινά σαρδέλες ή σολομό και από μια χούφτα καρύδια κάθε απόγευμα. Επικοινώνησε μαζί μου μόλις δεις τα συμπτώματά σου να[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑνακαλύψτε ποια θρεπτικά συστατικά βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς και σε ποιες τροφές θα τα βρείτε. Στις μέρες μας ο υποθυρεοειδισμός μαστίζει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΆγγελος: καλά νέα, προστασία από ανώτερες δυνάμεις. Λευκή μαγεία. Άγκυρα: αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά (6) : 250 γρ. κριθαράκι ή μακαρονάκι κοφτό ή άλλο μικρό ζυμαρικό 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο 1/4 φλιτζ. βούτυρο ή μαργαρίνη [...]
Πηγή: yumyum.grΑυτή είναι η συνταγή που χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον όταν τα παιδιά μου ζητάνε να φάνε 'καβουροπάτι'. Είναι απλή, εύκολη και τα μπιφτέκια της βγαίνουν[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1/2 φλιτζ. ζωμός από κοτόπουλο ή στρείδια (από κύβο) 1/4 φλιτζ. λευκό κρασί 1/2 κουταλιά κουρκούμη 250 γρ. μανιτάρια κομμένα 1[...]
Πηγή: yumyum.grΜια απλή συνταγή μετατρέπεται σε εντυπωσιακό finger food που μυρίζει... θάλασσα. Διαλέξαμε να προσθέσουμε θαλασσινή γεύση από καβούρι. Εύκολη 40' Λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (4-6 μερίδες) : 3 φλιτζ. βρασμένα φετουτσίνια πράσινα (με σπανάκι) 120 γρ. βούτυρο 1 κουταλάκι σκόρδο ψιλοκομμένο 1/4 φλιτζ. ψιλοκομμένα φρέσκα[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλή σας μέρα, φίλες και φίλοι! Αύριο, είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Κυριακή της Τυροφάγου. Σύμφωνα με την παράδοση απέχουμε πλέον από τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. κρέας καβουριού φρέσκο και καθαρισμένο 1,5 κουταλιά χυμός λάιμ 3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά φρέσκα φύλλα[...]
Πηγή: yumyum.grΔύσκολη μέρα σήμερα αλλά αποζημιώθηκε με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου Ασιατικής Κουζίνας σε γνωστό κατάστημα πώλησης πρώτων υλών για ασιατική μαγειρική.[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ πείρα έχει δείξει ότι όταν θέλουν σε κάποιο εστιατόριο να στα πάρουνε χοντρά η κομπίνα ξεκινάει από την ορολογία και την περιγραφή των φαγητών. Που με τη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 πακέτο μεσαίο ανάμεικτα θαλασσινά (υπάρχει στα σ/μ-περιλαμβάνει 1 κοκτέηλ από καλαμάρι, γαρίδα, χταπόδι, απομίμηση καβουριού, μύδια) 1 κουτί ντοματάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr