Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Για 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι Διαφημίσεις 3 μέτρια πράσα, καθαρισμένα 6 κομμάτια (2,5-4 εκ. πάχος)[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1. Σε ένα βαθύ σκεύος ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη Βιτάμ και ρίχνουμε το μοσχαράκι. Σοτάρουμε το κρέας, δίνοντας χρώμα σε όλες τις πλευρές του για να κλείσουν οι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤα Τ.G.I. Friday’sμας προσκαλούν για μια ακόμα φορά στο BeerFest, μια «γιορτή» για τους λάτρεις της μπύρας και των μοναδικών γεύσεων, για να απολαύσουμε[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠροετοιμασία: Για τα ρολάκια: 1.Τοποθετούμε τα ανοιγμένα φιλετάκια από το κατσικίσιο μπουτάκι σε μια λεκάνη. Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το θυμάρι, τα[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1. Λιώνουμε το Βιτάμ σε χαμηλή θερμοκρασία, ρίχνουμε όλα τα λαχανικά και σοτάρουμε έως ότου μαραθούν. 2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμένα λουκάνικα και[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό | φιλέτο Διαφημίσεις 200 γραμ. ψαρονέφρι 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αραβική πίτα | κοτόπουλο | φιλέτο | χοιρινό | μοσχάρι Διαφημίσεις 200 γραμ. κοτόπουλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κολοκύθα Διαφημίσεις 1 κολοκύθα 2.5 κιλών Εκτέλεση Συνταγής Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.[...]
Πηγή: toarkoudi.grΗ γλουτένη είναι η κύρια πρωτεΐνη των δημητριακών. Δημητριακά με υψηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη είναι το σιτάρι, η όλυρα (ή ντίνκελ), το σιμιγδάλι, το[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤελευταία Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου του 14’ και τα Street Food and Tunes γιορτάζουν τη νόστιμη χρονιά που πέρασε και την ακόμη νοστιμότερη που έρχεται! Από το[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: Ό,τι απέμεινε από το -όποιο- γιορτινό (ή κυριακάτικο κλπ.) τραπέζι Ενδεικτικά: 2 φέτες ψωμί χωριάτικο 150γρ. κρέας μαγειρευτό (χοιρινό, μοσχάρι, κατσίκι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤην Τετάρτη 21 του Γενάρη το deΒόp γιορτάζει 2 μεγάλες επιστροφές: Ο Βασίλης Σπόρος, ο σεφ που μάγεψε με τα πιάτα του στις βραδιές της Νέας Ορλεάνης και του[...]
Πηγή: toarkoudi.grΌσοι νηστεύετε από την Καθαρά Δευτέρα ή έχετε σκοπό μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, σας δίνεται η ευκαιρία, έστω και για λίγες μέρες, να δοκιμάσετε πως είναι να είσαι[...]
Πηγή: toarkoudi.gr