Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο χωρίς λίπος 1 κρεμμύδι ένα ματσάκι κρεμμυδάκια 1 πράσσο (μόνο το άσπρο) 1/2 ματσάκι μαϊδανο 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.σ. δυόσμο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: σνίτσελ χοιρινά (κανονίζουμε ανάλογα με το πόσα άτομα θέλουμε, η συνταγή είναι για 4-6 σνίτσελ - τα ζητάμε από το χασάπη μας) 5 αβγά λίγο γάλα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι ή σπάλα) σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κόκκινες, γλυκές πιπεριές σε[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/4 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο 1 ποτήρι γάλα λίγο αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Βάζουμε τις φέτες του συκωτιού στο γάλα για 30[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα ιδιαίτερο φαγητό, μιας και βασίζεται σε ένα λαχανικό που δεν πολυχρησιμοποιείται στην ελληνική κουζίνα. Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. μοσχάρι 1 κιλό λαχανάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο καλοκαίρι είναι ιδανικό για ψήσιμο στην σχάρα αντί για το φούρνο της κουζίνας γιατί τα πάντα είναι πιο νόστιμα στα κάρβουνα. Αντί για τα καθιερωμένα κρεατιά[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΕίναι πλέον αποδεδειγμένο ότι η σχέση μεταξύ της υγείας του μωρού και της διατροφής κατά την εγκυμοσύνη είναι πολύ σημαντική. Γι’ αυτό αν είστε έγκυος, μάλλον[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο αγριογούρουνο είναι όλο και πιο συχνό στα τραπέζια καθώς ο πληθυσμός τους στη φύση πολλαπλασιάζεται συνεχώς και επιπλέον υπάρχουν φάρμες που προμηθεύουν[...]
Πηγή: caruso.grTo Saltimbocca alla Romana (Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα) είναι το δεύτερο πιο φημισμένο πιάτο της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής του Λάτσιο, μετά την Καρμπονάρα.[...]
Πηγή: caruso.gr