Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 88 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Αγριογούρουνο σε μπουκιές Χοιρινό λίπος 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα Σκόρδο τριμμένο Αλάτι Πιπέρι Πελτές ντομάτας Πάπρικα γλυκιά ΕΚΤΕΛΕΣΗ [...]
Πηγή: megatv.com/cook1κιλό Χοιρινό ψαχνό (ή αγριογούρουνο) κομμένο σε μέτρια κομμάτια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 μεγαλούτσικο κολοκύθι 3 ώριμες[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣιγά που δεν θα πήγαινα! Τον Ανδρέα Γάβρη τον γνώρισα, όπως και πολλές από εσάς, ιντερνετικά στο Hungry πριν πολλά χρόνια. Ποιος δεν θυμάται την νηστίσιμη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1½ κιλό αγριογούρουνο ή οποιοδήποτε άλλο κυνήγι 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 4 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες 2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΊσως το καλύτερο αγριογούρουνο γάστρας που έχετε δοκιμάσει! Τι χρειαζόμαστε: Για τη μαρινάδα: 1 λίτρο γάλα 2 κεσεδάκια γιαούρτι Για το κυρίως: 2 κιλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη μαρινάτα με μυρωδικά και λαχανικά, που νοστιμίζει το κρέας και το κάνει μαλακό και τρυφερό. Συνήθως την χρησιμοποιώ για το χοιρινό, το μοσχάρι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην πανέμορφη Μπολόνια, πασίγνωστη για το Ragù Bolognese βρίσκουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της συνταγής, με χοιρινό λουκάνικο, αντί για κιμά ή[...]
Πηγή: caruso.gr“Τα Ταξίδια μου” ταξιδεύουν πάλι! Προορισμός τους η Θεσσαλία και οι όμορφες και ανθρώπινες πόλεις της, με τους ποδηλατόδρομους, το αρκετά καλό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1½ - 2 κιλά αγριογούρουνο ή οποιοδήποτε άλλο κυνήγι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο ολόκληρες 4 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες 2 φλ. μαυροδάφνη 1/4[...]
Πηγή: argiro.grχοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα σε σάλτσα πορτοκαλιού Το χοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα και καρπούς είναι ένα χαρούμενο πιάτο απ’ την κατηγορία εκείνων που θέλουν[...]
Πηγή: pandespani.comΜεζές για μερακλήδες! Το Φθινόπωρο είναι η εποχή του κυνηγιού και αφού έχουμε κυνηγό, έχουμε τα τυχερά μας! Υλικά για ένα κρασάτο υπέροχο κυνήγι, αγριογούρουνο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ σημερινή ανάρτηση, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στο Δημήτρη και στην Αχτίδα του! Έτσι σαν δώρο για τη χθεσινή του γιορτή, με τις ευχές μου για Υγεία και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗταν οκτώμιση περίπου το πρωί. Το χειμωνιάτικο τοπίο στον Παρνασσό θύμιζε Highlands. Η ομίχλη έφτανε μέχρι κάτω και κοιτώντας στον ορίζοντα έβλεπες πάνω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΤις μέρες των Χριστουγεννιάτικων γιορτών τα κρεοπωλεία και τα supermarket (κυρίως) φέρνουν κρέατα τα οποία δεν τα βρίσκουμε άλλες εποχές του χρόνου. Στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤέλος τα ψέματα!!! Από αύριο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του , που λέει και ο λαός... Διακοπές τέλος, ξεκούραση τέλος... ώρα για δουλειά! Είτε μας αρέσει, είτε[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΠέρασαν και τα φετινά Χριστούγεννα… Χρόνια Πολλά σε όλους, και ιδιαίτερα στους Μανόληδες, στις Χρυσούλες, στους Χρήστους, στις Χριστίνες και στους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Αγριογούρουνο σε μικρές μερίδες Πράσινη πιπεριά Πράσο ψιλοκομμένο Φασκόμηλο Αλάτι Πιπέρι Θυμάρι Δεντρολίβανο Τσίπουρο Λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπό την κουμπάρα μου τη Μαρία που φτιάχνει καταπληκτικό σπετσοφάι και μάλιστα και με λουκάνικο από αγριογούρουνο, αρκετά καυτερό, "έκλεψα" - φαντάζομαι - τη[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grυλικά 1500 γρ. μπριζόλες αγριογούρουνου πάχους 3 εκ. γιά τη μαρινάδα: 250ml ελαιόλαδο 2 λεμόνια, το χυμό 1 καρότο σε φετάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 ψωμάκι της αρεσκείας μας (ή 2 μεγάλες φέτες ψωμιού) 1 μέτριο λουκάνικο (κατά προτίμηση χωριάτικο ή αγριογούρουνου – τα βρίσκουμε πλέον και σε αρκετά[...]
Πηγή: gastronomos.gr