Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Απόσπασμα επεισοδίου ΤΟΝΟΣ εκπομπής Food IQ foodiq.gr Πέμπτη & Παρασκευή στις 17.30 στο TV Μακεδονία. Επανάληψη Τρίτη και Τετάρτη στις 17.30 & Σαββατοκύριακο[...]
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌλες κάποια στιγμή ,έχουμε σπαζοκεφαλιάσει …για το τι θα φτιάξουμε στο παιδικό πάρτι!!!!Συγκέντρωσα λοιπόν μερικές από τις καλύτερες αλμυρές ιδέες για[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠόσες φορές σας πιάνει μία λιγούρα για κ΄ται ελαφρύ και γρήγορο? Εμάς οικογενειακώς μας πιάνει αρκετά συχνά και πολλές φορές φροντίζουμε να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΚυριακή μεσημέρι στου Ο έρωτας περνάει από το στομάχι . Χίλια ευχαριστώ στην Άσκα για τις συνταγές. Sushi Υλικά: φύλλα από φύκια ρύζι αγγούρι καρότο τόνος[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 2 φέτες νωπό τόνο πάχους 1 εκατ. (περίπου 240 η κάθε μία) 50 γρ σέλερυ ψιλικομμένο (ή τριμμένο στον τρίφτη) 60 γρ μήλο ΜΕ την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ υγεία της καρδιάς περνάει από το στομάχι. Ποιος μπορεί να το αρνηθεί, όταν δεκάδες έρευνες επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό αυτόν του Ιπποκράτη; Εμείς από τη[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις[...]
Πηγή: caruso.grΤο κειμενάκι αυτό είχε δημοσιευτεί σαν συνταγή στο (παλιό) gourmet.gr. Έπαιξε και αυτό ρόλο στο να να ξεκινήσουμε το fagaki.gr, με λίγο ρεαλιστικότερες[...]
Πηγή: sintagesgiaantres.grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠριν λίγες μέρες μαζευτήκαμε στο σπίτι της Πέννυς για βραδιά κρέπας. Φίλοι αγαπημένοι, οπότε η επιτυχία της σύναξης ήταν δεδομένη. Η Πέννυ μαγειρεύει πολύ[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr