Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Οι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γραμ. βοδινό κιμά 500 γραμ. χοιρινό κιμά 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πράσο, μόνο το άσπρο μερος ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 κουταλιές φινόκιο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Για 20 κεφτεδάκια) 1 φλ. λευκή κινόα ΜΙΤΣΙΔΗ μαγειρεμένη, 1 φλ. γλυκοπατάτα βρασμένη και λιωμένη σε πουρέ, 2 φλ. κουνουπίδι σε μπουκετάκια, 4 μανιτάρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό ανάµικτος κιµάς (χοιρινός + βοδινός), 4 κουταλιές ελαιόλαδο + 4 κουταλιές επιπλέον, 1 µέτριο κρεµµύδι ψιλοκοµµένο, 1 µικρό καρότο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτή τη συνταγή τη λατρεύω. Τη φτιάχνει για χρόνια η μητέρα μου και δεν μπορούσα παρά να τη μοιραστώ μαζί σας. Είμαι σίγουρη ότι θα την ξεχωρίσετε και εσείς.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 παντζάρια 2 καρότα 1 κολοκύθι 1 πράσο 1 σκ.σκόρδο 100 γρ. φέτα 100 γρ. κεφαλογραβιέρα 2 κ.σ. βασιλικό, μέντα, δυόσμο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 6 κ.σ. γαλέτα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 8 άτομα) 1/2 κιλού λευκά φασόλια, κατά προτίμηση καστοριανά, μουσκεμένα αποβραδίς 300 γρ. χοιρινό άπαχο, παστό 1 1/2 - 2 κιλά ξεκοκαλισμένο αρνίσιο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΝτονέρ κεμπάπ. Μοσχαρίσιος και αρνίσιος κιμάς στον φούρνο. Έυκολος, γρήγορος και νόστιμος. Σερβιρισμένο πάνω σε Ελληνική πίτα με σαλάτα και γιαούρτι. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1200 γρ. από σπάλα αγριογούρουνου 1 λίτρο κρασί ξινόμαυρο 3 κίτρα 300 γρ. καρότα λίγο γλυκάνισο αστερία 1 κιλό πορτοκάλια λίγο ελαιόλαδο 200 γρ. μέλι 150 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚύμινο συνήθως βάζουμε στα σουτζουκάκια μας. Εγώ το βαλα στα κεφτεδάκια μου, και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα. Αρωμάτισα τους κεφτέδες μου με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤην συνταγή αυτή σκεφτόμουν να την βάλω σε άρθρο με θέμα "ανακύκλωση" φαγητών. Οι ρυζοκεφτέδες για μένα ηταν πάντα μια νόστιμη λύση να αξιοποιήσω ήδη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr