Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Με τη δουλειά, τις γιορτές και τα ταξίδια μπήκε το 2017 και δεν σας έχω ακόμη δώσει νέα συνταγή! Τι να σας πω. Δεν μαγείρεψα και πάρα πολύ αυτόν τον καιρό και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠεράσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜπορεί να μην μπήκε καλά-καλά ο Δεκέμβρης ακόμη, αλλά το εορταστικό κλίμα στην πόλη μας είναι πολύ έντονο. Και δεν ξέρω αν φταίει η εθνική κατάθλιψη, όμως σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαλώς ή κακώς, το πρώτο club sandwich που θυμάμαι να έχω αγαπήσει ήταν αυτό των Goody’s. Δεν ταιριάζει πια με τα σημερινά μου γούστα, αλλά νομίζω πως[...]
Πηγή: foodjunkie.euΌποιος θέλει να επεκτείνει τις γευστικές του εμπειρίες είναι σίγουρο πως πρέπει να ταξιδεύει. Είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, ένα ταξίδι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣαν να φθινοπώριασε μου φαίνεται, τουλάχιστον στην γειτονιά μου. Λίγο τα σύννεφα, λίγο η βροχούλα, λίγο που νυχτώνει πιο νωρίς… Όμως θα έχουμε πολλά[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥπάρχουν μερικές περιοχές στην Αθήνα που πραγματικά με μιζεριάζουν και θα ήθελα να τις δω να κάποτε να βελτιώνονται. Μια από αυτές είναι η διαδρομή από την[...]
Πηγή: foodjunkie.euphoto courtesy of jyou.gr To Berlin Raki είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Δεν είναι μόνο μπαρ, δεν είναι μόνο εστιατόριο και σίγουρα δεν είναι bar-restaurant με την[...]
Πηγή: foodjunkie.euΌταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤα burger του Barbara Que είχα βαρεθεί να τα βλέπω να γεμίζουν το λογαριασμό μου στο Instagram. Νομίζω πως πραγματικά είναι αδύνατον να αντισταθείς σε τέτοιον[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΌλα ξεκίνησαν από την αδυναμία μου να πετάξω το κόκκαλο από το ψάρι. Είχα αγοράσει ένα μυλοκόπι ΝΑ -με το συμπάθειο- από τα ΑΒ μιας και το είχανε σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ Τσικνοπέμπτη νομίζω πως είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Όλη αυτή την κρεατολαγνεία σε συνδυασμό με της Απόκριες της βρίσκω brutal και γοητευτική. Το[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣτο 48 Urban Garden σκεφτόμουν να πάω καιρό, μιας και με εξίταρε ιδιαιτέρως η ιδέα της καντίνας μέσα στο χώρο του εστιατορίου και ήθελα να δω τι είχε γίνει[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤις προάλλες βρεθήκαμε μετά από μπαρότσαρκα στο “Σαν Φρανσίσκο“, ένα νεο-χίπικο σαντουιτσάδικο στον Κεραμεικό που φτιάχνει ίσως τα καλύτερα[...]
Πηγή: foodjunkie.euΧτες το βράδυ βρεθήκαμε με μια φιλενάδα στο ΡΑΚΟΡ, ένα όμορφο εστιατόριο στον Κεραμεικό,που κάθε φορά το βλέπω περνώντας, αλλά δεν είχε τύχει να πάω ποτέ.[...]
Πηγή: foodjunkie.euΉρθε κι έφυγε το καλοκαιράκι δυστυχώς, αλλά περάσαμε όμορφα, ελπίζω κι εσείς. Το σημαντικότερο ήταν πως πραγματικά “γεμίσαμε μπαταρίες” σωματικά[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠριν από λίγο καιρό είχαμε την τιμή ως Bloggers να ξεναγηθούμε στην τεράστια και εντυπωσιακή κεντρική αποθήκη του ΑΒ Βασιλόπουλος στα Οινόφυτα, όπου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε το συγκεκριμένο ποστ είναι για όσους δεν[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο χοιρινό είναι αλήθεια το έχω συνδυάσει με το χειμώνα περισσότερο και γενικά δεν το τρώμε συχνά στο σπίτι. Έχει όμως κάτι το εορταστικό και μπορεί να δώσει[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.eu