Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας γιαούρτι 5 κ. σούπας σπορέλαιο λίγο αλάτι ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: e-sofia.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΓεύσεις του Πόντου Τα καταπληκτικά φαγητά των Ποντίων - Οι διατροφικές συνήθειες των κατοίκων του Πόντου, διαμορφώθηκαν ανάλογα με την περιοχή και τα διαθέσιμα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr2 έντερα παχιά (από γίδα) 1 συκωταριά αρνίσια (χωρίς το συκώτι) 300γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 4 κ.σ. ρύζι γλασέ[...]
Πηγή: cooklos.grΕύκολη συνταγή για χωριάτικες ατομικές πίτες με σπιτική ζύμη για το φύλλο και γέμιση από κατσικίσιο τυρί, πράσο και πιπεριά. Είναι ιδανικές για όλες τις ώρες[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΜια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]
Πηγή: pandespani.comΣυχνά με καλούν σε σπίτια και μου ζητάνε να μαγειρέψω λέγοντάς μου ότι “έχουμε τα πάντα” από εξοπλισμό, μόνο για να ανακαλύψω αφού φτάσω, το πόσο σχετικό είναι[...]
Πηγή: caruso.grΟ τίτλος 700 + 1 ... σαφώς και δεν κάνει για τίτλος κάποιου μαγειρικού πονήματος (!) αλλά είναι τίτλος για τις 700 αναρτήσεις (με τελευταία αυτή για το κέικ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπλή συνταγή με λίγα υλικά αλλά ο συνδυασμός τους είναι μοναδικός! Παντρεύοντας το κουνουπίδι με το λεμόνι σε αυτή την συνταγή μας δίνουν μια γερή δόση[...]
Πηγή: tasteandtell.grΠώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Μια παραλλαγή της νηστίσιμης πατατόπιτας που είχαμε φτιάξει στο παρελθόν που τώρα με την προσθήκη του λουκάνικου αλλάζει και γίνεται πιο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά: 2 φλιτζάνια γάλα χλιαρό 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 αυγά 1κ.γλ. ζάχαρη 2 κ.γλ αλάτι 1,1/2 κ.γλ. μαγιά ξερή 4, ½ φλιτζάνια αλεύρι Για ανάμεσα στα φύλλα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΠώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr