Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Καλησπέρα σας! Κρύο σήμερα και χιόνι όλη την ημέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη!!! Πολλά σχολεία δεν λειτούργησαν και τα περισσότερα παιδάκια έμειναν μέσα στα σπίτια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕπαναφορά στα της κουζίνας, τουλάχιστον για μένα σημαίνει, πρώτα από όλα πιτούλα! Κάτι που πραγματικά μου έλειψε στην διατροφή των διακοπών, μιας και σε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠριν λίγες μέρες η πεταλουδίτσα μου έγινε 2 χρονών! Η αγάπη της για την Πέππα μεγάλη, έτσι της οργάνωσα ένα mini Peppa party. Mini γιατί, αφενός ήταν χαμηλού[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΕίναι κάποια φυτά, προορισμένα να παίζουν δευτερότριτους ρόλους στην κουζίνα. Θέλεις γιατί δεν έχουν κάποιο κραυγαλέο θέλγητρο, θέλεις γιατί τη μοίρα τους την[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεια σας φίλοι μου!!! Μια κουραστική και ''παγωμένη'' εβδομάδα πέρασε κι εμείς για άλλη μια φορά,βρισκόμαστε εδώ,μαζί σας.Με το μενού που τόσο πολύ αγαπάτε και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΌταν η κόρη μου πάτησε τους 7 μήνες, αποφάσισε μια μέρα να κλείσει το στόμα της και να μην το ξανανοίξει για οποιαδήποτε άλλη τροφή εκτός από το γάλα! Όπως[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα παρατηρήθηκε μια τάση προς κατανάλωση προϊόντων "εξωτικών", περίεργων και γενικά ξένων προς τις γευστικές συνήθειες των[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαιρό έχω να γράψω παρουσιάσω κάτι με κρέας... Ίσως γιατί δεν το έχω πάντα (εγώ προσωπικά) στις πρώτες μου προτεραιότητες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!! Σήμερα και αύριο θα κάνουμε μ ια εκδρομούλα στα ... "πάτρια εδάφη" του γαμπρού μου. Στο Μέτσοβο, όπου έχω πάει αρκετές φορές και κάθε φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grZωμός από μοσχαρίσια μάγουλα, κόκκινο τραχανά, μπούκοβο, σκορδόψωμο: Μόλις πιάσουν τα κρύα, αυτός ο ζωμός από μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά, σκορδόψωμο και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία καταπληκτική ζύμη από την φίλη μου Γιάννα. Ιδανική για αλμυρά πιτάκια άξια να σταθούν σε επίσημο γεύμα αλλά και μπουφέ.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια εύκολη και πεντανόστιμη πίτα που έμαθα απ' τον παππού μου και όποτε την κάνω εξαφανίζεται! Μπορεί να φαγωθεί και ως κυρίως πιάτο με πράσινη σαλάτα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ κρύος ο φετινός Χειμώνας. Παγωνιά παντού… Και δεν εννοώ μόνο τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Λες και μας το φύλαγε όμως κι ο καιρός. Λες και δεν μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ τραχανάς είναι ένα ζυμαρικό σε κοκκώδες σχήμα. Φτιάχνεται με αλεύρι και γάλα. Το είδος του είναι ξινός ή γλυκός. Η διαδικασία παρασκευής του όχι και τόσο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα γιορτινό Κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι, πολύ νόστιμο με ωραία αρώματα. Υλικά: 1 κ. - 1.200 γρ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr...από τη Φλώρινα με αγάπη! Ένα πιάτο παραδοσιακό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα είναι το σημερινό. Νόστιμο, οικονομικό κι εύκολο... για όσους αγαπούν τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1-1,2 κ. μπούτι κατσικάκι 3-4 πατάτες 2 καρότα 2 ξερά κρεμμύδια 2 κολοκύθια 2 μελιτζάνες τσακώνικες ξερό κεφαλοτύρι αλμυρό μουστάρδα λάδι [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΠράσο, κιμάς και μπεσαμέλ.. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο για μια νόστιμη αφράτη γέμιση; Μια πίτα, που συνοδευμένη από μια σαλάτα γίνεται πλήρες γεύμα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια μας, τους Ρουμελιώτες, δεν υπάρχει άλλο φαγητό που να προσφέρει μεγαλύτερη θαλπωρή από ένα βαθύ πιάτο τραχανά βρασμένο με γάλα, λίγο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: bostanistas.gr