Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Αυτό το φαγάκι είναι ένα πολύ αγαπημένο φαγάκι το οποίο εγώ προτιμώ με μακαρόνια, καθ' ότι είμαι μακαρονάς ! Ο τρόπος που γίνεται, δίνει τέτοια νοστημιά που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑφού φτιάξαμε γλυκά, μαρμελάδες και λικέρ, να μαγειρέψουμε και κάτι να φάμε Το σοφρίτο είναι από τα αγαπημένα φαγητά της οικογένειας, εδώ και χρόνια. Το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥποτίθεται ότι θα φτιάξουμε σαλάτα, αλλά είναι ένα πιάτο που τρώγεται άνετα ως κύριο και χορταίνεις!! Συνοδεύει ψητά κρέατα, barbeque, αλλά είναι κατάλληλη[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤο ονόμασα έτσι γιατί είναι μία παραλλαγή της συνταγής "Πουτανέσκα" εμπλουτισμένη με διάφορα υλικά. Είναι μια σχετικά γρήγορη συνταγή γιατί τα περισσότερα[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦάε αυτό Κογχύλια στο φούρνο με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 410 (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 35γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 29γρ. ΛΙΠΟΣ: 14γρ. ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ: 5γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ Πουτανέσκα (puttanesca) είναι μια απ’ τις πιο γνωστές μας Ιταλικές μακαρονάδες κατ’ αρχάς λόγω πιασάρικου ονόματος. Αλλά βέβαια η ουσία της Ναπολιτάνικης[...]
Πηγή: caruso.grΜια εξαιρετικά εύκολη και νόστιμη μακαρονάδα με υπέροχη, πλούσια, κόκκινη σάλτσα που δεν "πνίγει" το ζυμαρικό, την οποία ενισχύει γευστικά η μελιτζάνα και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο γιουβέτσι. Φαγητό μαμαδίστικο, κλασικό, κυριακάτικο. Κι αν κρατούσαμε μόνο το μαμαδίστικο, και το μεταμορφώναμε σε ένα γρήγορο και εντυπωσιακό καθημερινό[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο καλοκαιρινό δείπνο προσφέρεται για κρύο μπουφέ. Λέω «μπουφέ» όχι με την επίσημη έννοια που σημαίνει δεξίωση, με άσπρο τραπεζομάντηλο που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ιταλική κουζίνα έχει την τιμητική της σήμερα, με μία αυθεντική παραδοσιακή συνταγή από τη Νάπολη που φτιάξαμε ακολουθώντας τη συνταγή της Accademia Italiana[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά συνταγής μοσχαρίσιος κιμάς: 500 γρ. κρεμμύδια: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 6 κουταλιές της σούπας σκόρδο: 2 σκελίδες ψιλοκομμένες καρότα: 2 τριμμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥποτίθεται ότι θα φτιάξουμε σαλάτα, αλλά είναι ένα πιάτο που τρώγεται άνετα ως κύριο και χορταίνεις!! Συνοδεύει ψητά κρέατα, barbeque, αλλά είναι κατάλληλη και[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr