γλυκο μπισκοτο | ελιοψωμο χωρις μαγια | ζυμη για κρουασαν αργυρω | σταφιδοψωμο κεικ αργυρω | σουφλε σπανακι με ανθοτυρο | γλυκα με καρυδα νηστισιμα | καρυδοπιτα νηστισιμη σιροπιαστη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κροκαδι τσουκνιδα σαλιγκαρι σπαραγγια

Βρέθηκαν 79 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ημερολογιακή κουζίνα (A' μέρος)

Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ (HERDERSPASTEI)

Ήρθε επιτέλους και η στιγμή να φτιάξουμε κι εμείς μία παραδοσιακή συνταγή με προέλευση τη Βρετανία. Πρόκειται για την πολύ δημοφιλή "πίτα του βοσκού" που[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Φτωχικό και πεντανόστιμο

"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Βιταμίνες, Φρούτα και Λαχανικά - μια σχέση[...]

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Πιλάφι γαρνιρισμένο με συκωτάκια

Στα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Γίγαντες στον φούρνο

Οι γίγαντες είναι ένα κλασικό φαγητό, που λίγο πολύ όλοι το μαγειρεύουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σήμερα θα σας το μαγειρέψω με λουκάνικα. Η προσθήκη των[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Ταξίδι στην Καστοριά (2ο μέρος)

Ωραίες εικόνες όμως δεν βλέπεις κοιτώντας μόνο προς την λίμνη αλλά και προς τα σπίτια. Μου αρέσουν οι πόλεις που τα δημόσια κτίρια είναι σε παραδοσιακά ή[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Γίγαντες σπετζοφάι με λουκάνικα και λαχανικά

Πεντανόστιμοι γίγαντες με λουκάνικα και λαχανικά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με σίγουρη επιτυχία!!!! Τι χρειαζόμαστε: 250-300 γρ. γίγαντες 1 κρεμμύδι μεγάλο ή[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
γίγαντες φούρνου με λουκάνικο και γκρέιπφρουτ:[...]

H ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]

Πηγή: pandespani.com
Γίγαντες Φούρνου Πηλιορείτικοι της Λίνας

Το μαγείρεψα σήμερα 7/7/2009. Παιδιά, κάντε το σίγουρα, είναι θεικό! Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι φασόλια γίγαντες 2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε μέτρια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σπετζοφάι πηλιορείτικο παραλλαγή | Συνταγή |[...]

1/4 φλ. ελαιόλαδο 250 γρ. γίγαντες βρασμένοι 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε καρέ 2 σκ. σκόρδο 3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε καρέ 3 κόκκινες πιπεριές[...]

Πηγή: argiro.gr
Σπετσοφάι με γίγαντες και λαχανικά | Συνταγή |[...]

250 γραµµ. γίγαντες μουλιασμένοι και βρασμένοι 1 μεγάλο κρεµµύδι κοµµένο σε φέτες λεπτές 2 σκελίδες σκόρδο κοµµένο σε φέτες 3 πράσινες πιπεριές κοµµένες σε[...]

Πηγή: argiro.gr
Αρνάκι με αρακά στο φούρνο

Ξεκινώντας σήμερα να μαγειρέψω αποφάσισα να ψήσω το αρνί μου στο φούρνο. Το αποτέλεσμα; Δικά σας τα συμπεράσματα! Τι χρειαζόμαστε: 1.400 γρ αρνί μπούτι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μπριζόλες μοσχαρίσιες με σάλτσα μουστάρδας,[...]

ΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες 100 γρ. Μουστάρδα squeeze μέλι Kalamata Papadimitriou 50 ml κρασί 1 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο θυμάρι 1 σκ. σκόρδο[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Μοσχαράκι τας κεμπάπ με λαχανικά και πουρέ[...]

Μοσχαράκι τας κεμπάπ με λαχανικά και πουρέ μελιτζάνας! (ψητό κατσαρόλας…) Ένα πολύ υγιεινό φαγητό (για κυρίως πιάτο) Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχαράκι[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ

Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια 30 Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι ψιλοκομμένο 1 κουτί ή 3-4 φρέσκιες[...]

Πηγή: chefoulis.gr
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy