Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 287 συνταγές
Κατσικάκι ανοιξιάτικο, Κατσικάκι με χούμους, Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο (video-συνταγή) | Caruso.gr, Κατσικάκι σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με αγκινάρες και κουκιά μαζί με φρέσκα χορταρικά εποχής, Κατσικάκι με κουκιά, αγκινάρες και σέσκουλα, Κατσικάκι με κουκιά, αγκινάρες και σέσκουλα
Όσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Οσομπούκο, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μιλανέζικη σπεσιαλιτέ με μοσχαρίσιο κότσι, λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας, λευκό κρασί και ζωμό. Γαρνίρεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής χοιρινό κρέας σε μπουκιές: 800 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού κρασί: 1 ποτηράκι κόκκινο κρεμμύδι: 1 ξερό, μεγάλο ντομάτα φρέσκια ή[...]
Πηγή: icookgreek.com1/4 φλ. ελαιόλαδο 250 γρ. γίγαντες βρασμένοι 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε καρέ 2 σκ. σκόρδο 3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε καρέ 3 κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: argiro.gr800 γραμμ. χοιρινό κομμένο σε μπουκιές (λαιμό ή σπάλα) 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 500 γραμμ. αρακάς 2[...]
Πηγή: argiro.grYλικά 1 κιλό μοσχάρι νουά 1 φλιτζάνι του τσαγιού και 2 κουταλιές της σούπας Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό 2 φλιτζάνια του τσαγιού φασόλια 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΟρισμένες φορές η ενασχόληση με την παρασκευή ενός φαγητού μπορεί να είναι απόλαυση για κάποιον ο οποίος πραγματικά αγαπάει τη μαγειρική. Είναι γεγονός ότι οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grεστάλη από τον Βασίλη Λορετζάτο Από τη Νένα Ισμυρνόγλου http://trans.kathimerini.gr/ Προετοιμασία: 10΄, Αναμονή: περίπου 30΄, Ψήσιμο: περίπου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr250 γραµµ. γίγαντες μουλιασμένοι και βρασμένοι 1 μεγάλο κρεµµύδι κοµµένο σε φέτες λεπτές 2 σκελίδες σκόρδο κοµµένο σε φέτες 3 πράσινες πιπεριές κοµµένες σε[...]
Πηγή: argiro.grΠεντανόστιμη πίτα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρη Ανδρέου. Μερίδες : για 6-8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΞεκινώντας σήμερα να μαγειρέψω αποφάσισα να ψήσω το αρνί μου στο φούρνο. Το αποτέλεσμα; Δικά σας τα συμπεράσματα! Τι χρειαζόμαστε: 1.400 γρ αρνί μπούτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες 100 γρ. Μουστάρδα squeeze μέλι Kalamata Papadimitriou 50 ml κρασί 1 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο θυμάρι 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτο το πιατο ηταν η ... συμμετοχή μου στο Πρωτοχρονιατικο τραπέζι... Εκανα πολλές δοκιμες στη διαρκεια της εβδομαδας και τελικα το πέτυχα! Τα υλικα που δινω[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜοσχαράκι τας κεμπάπ με λαχανικά και πουρέ μελιτζάνας! (ψητό κατσαρόλας…) Ένα πολύ υγιεινό φαγητό (για κυρίως πιάτο) Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχαράκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: βλ. συνταγή για Κεφτέδες Μαυρομάτικους 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ντοματοπελτές 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη 1/2 κουτ. γλυκού κανελογαρίφαλα[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΤη συνταγή αυτή,όπως την έμαθα από την Σφακιανή πεθερά μου (γι αυτό άλλωστε και χρησιμοποιώ στον τίτλο τον ιδιωματισμό της) την υποβάλλω κατόπιν αιτήματος[...]
Πηγή: greekmasa.gr