Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Στο γιορταστικό τραπέζι θα συνοδέψτε το κυνήγι με χρωματιστό πουρέ από φασολάκια, καρότο ή κολοκύθα, με γευστικό μαύρο ρύζι ή με το κλασικό Gratin Dauphinois[...]
Πηγή: bostanistas.grΉρθε επιτέλους και η στιγμή να φτιάξουμε κι εμείς μία παραδοσιακή συνταγή με προέλευση τη Βρετανία. Πρόκειται για την πολύ δημοφιλή "πίτα του βοσκού" που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grBAHARAT Το μπαχαράτ είναι ενα μίγμα μπαχαρικών, που το συναντάμε στις κουζίνες πολλών χωρών της Μεσης Ανατολής αλλά και στην Βόρεια Αφρική. Το όνομα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ εταιρεία που δουλεύω εδώ στο Βερολίνο είναι αρκετά μεγάλη και ως εκ τούτου υπάρχει στο χώρο της δουλειάς εστιατόριο για τους εργαζόμενους. Η ποιότητα των[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΤη συνταγή την έμαθε η μητέρα μου από την αγαπημένη μου θεία Λίλιαν που είναι από το Λίβανο. Δεν λείπει ποτέ από τα γιορτινά μας τραπέζια γιατί είναι[...]
Πηγή: greekmasa.gr200 γρ. ρύζι 4 κουταλιές λάδι αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 κρεμμύδι 200 γρ. αρακά 6 ντομάτες 150 γρ. μανιτάρια 200 γρ. φασολάκια φρέσκα Πλένετε το ρύζι με κρύο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένας πολύ ωραίος, υγιεινός και δροσερός συνδυασμός για το καθημερινό ή Κυριακάτικο πιάτο μας. Υλικά: περίπου 700 - 800 γρ. μοσχαράκι[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι χτένι κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. κορν[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Για το πουλί 1 γαλοπούλα 100 γρ. βούτυρο 1 κρεμμύδι 1 πράσινο μήλο θυμάρι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα 4 λίτρα νερό 2[...]
Πηγή: megatv.com/cook1,5 κιλό κιμά από χοιρινό και μοσχάρι 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι κομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο 250 γρ. συκωτάκια πουλιών 1/4[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Για το ψαρονέφρι 500 γρ. ψαρονέφρι 25 γρ. κάσιους 25 γρ. φιστίκια Αιγίνης 25 γρ. καρύδια 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Πιπέρι 2 σφήνακια κονιάκ Μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο ψαρονέφρι όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι από τα μέρη του χοιρινού κρέατος που προτιμώ περισσότερο στις συνταγές μου. Μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕλαιόλαδο 1 μπουτάκι αρνίσιο κομμένο στα 4 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 4-5 φύλλα δάφνης 1 κλαράκι μαντζουράνα λίγο θυμάρι λίγο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά Μπριζόλες χοιρινές 6 τεμ Βούτυρο ή μαργαρίνη 4 κουταλιές της σούπας Ψωμί ξερό 70 γρ τριμμένο Αυγά 2 τεμ Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλιά της σούπας Κρεμμύδι[...]
Πηγή: chefoulis.grΠριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grH Γελαστίνα υπήρξε μια από τις πολύ αγαπημένες μου e-φιλενάδες. Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια σε κάποιο μαγειρικό site, κάναμε πολύ καλή παρείτσα, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το κεμπάπ σόγιας Fytro 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 225 γραμμάρια κεμπάπ σόγιας Fytro 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδου[...]
Πηγή: sidagi.grΣυνδυασμοί τυριών με κρασί και σοκολάτα, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά του φοντί. Πάρτε, λοιπόν, και εσείς τα ειδικά πιρουνάκια και ετοιμαστείτε να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr