Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Υλικά: 2 κιλά περίπου νουά μοσχαρίσιο 1/2 φλυτζανιού του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού χυμό λεμονιού 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού κονιάκ[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔεν ξέρω που... Δεν ξέρω πως... του ήρθε του κανακάρη μου! Σε ποια τηλεοπτική σειρά (από όσες βλέπει) ή ποιος φίλος είπε πως έφαγε ρολό κιμά στο σπίτι του...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ριζότο που συνηθίζω πολλά χρόνια να φτιάχνω για συνοδευτικό στα κρέατα, είναι απολαυστικό! Φυσικά μπορείτε να βάλετε τη φαντασία[...]
Πηγή: syntagesmamas.grγια τα σνιτσελάκια 6 σνίτσελ χοιρινά κομμένα στη μέση 2-3 αυγά 2 φλιτζ. φρυγανιά (περίπου) 1 φλιτζ. αλεύρι (περίπου) 3 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη ελαιόλαδο ή[...]
Πηγή: cooklos.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.gr…… ή αλλιώς Στιφάδο Φλαμανδίας. Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε σήμερα συνταγή της αγαπημένης μας φίλης Μαίρης , γνωστής στους περισσότερους ως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.gr600 γρ. χοιρινό κρέας (προτιμότερο από λαιμό που είναι τρυφερός - ζητάμε όμως από τον κρεοπώλη μας να το καθαρίσει από τα πολλά λίπη) 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι,[...]
Πηγή: gastronomos.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓι αυτό το πιάτο είμαι πολύ περήφανη. Είναι η πρωτη μου φωτογραφιση που βγηκε πολύ καλυτερη απ ότι την περιμενα και δείχνει εντυπωσιακό και πολυ...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 συσκευασία αρακά κατεψυγμένο (1.000 γραμμάρια) ½ κιλό χοιρινό, προτιμότερο από μπούτι, κομμένο κομματάκια 3-4 εκ. 3 φρέσκα κρεμμύδια,[...]
Πηγή: sidagi.gr200 γρ. ρύζι 4 κουταλιές λάδι αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 κρεμμύδι 200 γρ. αρακά 6 ντομάτες 150 γρ. μανιτάρια 200 γρ. φασολάκια φρέσκα Πλένετε το ρύζι με κρύο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣυνταγή ασιατικής προέλευσης, για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κουζίνας...ελαφρύ και πεντανόστιμο! Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. μοσχαρίσια σπάλα 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 4 κομμάτια μαλακό χοιρινό κρέας 1 αυγό χτυπημένο με λίγο νερό Αλεύρι Φρυγανιά Αλάτι –πιπέρι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr