Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Γιορτινό φαγητό με λίγο κόπο και πολλή απόλαυση. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε και κρέας που μένει απο το Πάσχα. Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αρνί ψαχνό κομμενο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200-250 γρ. κιμά κοτόπουλο (ή ό,τι άλλο κιμά επιθυμείτε) 300 γρ. ντοματοχυμό & 1 κ.σ κέτσαπ 1 κ.σ. ελαιόλαδο 4 μανιταράκια άσπρα κομμένα σε λεπτά φετάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌπως ίσως έχετε καταλάβει από τις δημοσιεύσεις μου, είμαι φαν του εθνικ φαγητού και των ιδιαίτερων φαγητών και μου αρέσει ιδιαίτερα να αναλύω τις γεύσεις των[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ βόλτα στα μαγικά μονοπάτια της Ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζεται... Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω ένα εξαιρετικό προϊόν , που μας έρχεται από την βόρια[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.gr25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.com