Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο (χονδρό φύλλο) 6 μέτρια πράσα 1 ξερό κρεμμύδι 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΈνας συνδιασμός πέστο με όσπρια και μακαρόνια που θα σας ενθουσίασει. Χρόνος Προετοιμασίας 20' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 1 ματσάκι βασιλικό μόνο τα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr