Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 470 συνταγές
ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ, ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, Συνταγή για Μοσχαρί κοκκινιστό με μελιτζάνες και λαχανικά στην γάστρα, Μοσχάρι κοκκινιστό, ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ, Μοσχάρι κρασάτο με λαχανικά – Νόστιμο και αγαπημένο το μοσχάρι νουά και στην κατσαρόλα και στο φούρνο!
Κατσικάκι ανοιξιάτικο, Κατσικάκι σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με αγκινάρες και κουκιά μαζί με φρέσκα χορταρικά εποχής, Κατσικάκι με χούμους, Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο (video-συνταγή) | Caruso.gr, Κατσικάκι με κουκιά, αγκινάρες και σέσκουλα, Κατσικάκι με κουκιά, αγκινάρες και σέσκουλα
250 γραµµ. γίγαντες μουλιασμένοι και βρασμένοι 1 μεγάλο κρεµµύδι κοµµένο σε φέτες λεπτές 2 σκελίδες σκόρδο κοµµένο σε φέτες 3 πράσινες πιπεριές κοµµένες σε[...]
Πηγή: argiro.grΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πανσέτα 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 μάτσο θυμάρι 1 πράσο 200 γρ. φάβα Σαντορίνης 100 ml κρασί κόκκινο Λίγη ζάχαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami800 γραμμ. χοιρινό κομμένο σε μπουκιές (λαιμό ή σπάλα) 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 500 γραμμ. αρακάς 2[...]
Πηγή: argiro.grΝουά μέ φασολάκια Χρόνος: 30-40 λεπτά Υλικά 1 νουά περίπου 1 κιλό 3-4 κουταλιές σούπας βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ ποτήρι του κρασιού κρασί άσπρο ½[...]
Πηγή: greekouzina.grΟρισμένες φορές η ενασχόληση με την παρασκευή ενός φαγητού μπορεί να είναι απόλαυση για κάποιον ο οποίος πραγματικά αγαπάει τη μαγειρική. Είναι γεγονός ότι οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]
Πηγή: caruso.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΞεκινώντας σήμερα να μαγειρέψω αποφάσισα να ψήσω το αρνί μου στο φούρνο. Το αποτέλεσμα; Δικά σας τα συμπεράσματα! Τι χρειαζόμαστε: 1.400 γρ αρνί μπούτι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3/8/14 Συκώτι τσίλι με κόκκινα φασόλια και αβοκάντο. Επειδή το συκώτι μας κάνει καλό αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε με τους κλασικούς τρόπους μαγειρέματος[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίναι κάποιες φορές που μας πιάνει μια δημιουργική τάση και αποφασίζουμε να φτιάξουμε κάτι ελαφρώς εξεζητημένο. Είχαμε κιμά και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ρολό,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠεντανόστιμη πίτα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρη Ανδρέου. Μερίδες : για 6-8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα γευστικά μας ταξίδια ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα, δε σταματάνε ποτέ, αφού το μόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθούν είναι η διάθεση για πειραματισμούς και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΑυτο το πιατο ηταν η ... συμμετοχή μου στο Πρωτοχρονιατικο τραπέζι... Εκανα πολλές δοκιμες στη διαρκεια της εβδομαδας και τελικα το πέτυχα! Τα υλικα που δινω[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜοσχαράκι τας κεμπάπ με λαχανικά και πουρέ μελιτζάνας! (ψητό κατσαρόλας…) Ένα πολύ υγιεινό φαγητό (για κυρίως πιάτο) Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχαράκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυστατικά 300γρ.φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς 400γρ.λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες 2πιπεριές Φλωρίνης ψιλ/νες 1κρεμμύδι ψιλ/νο 2σκελ.σκόρδο[...]
Πηγή: zannetcooks.comεστάλη από τον Βασίλη Λορετζάτο Από τη Νένα Ισμυρνόγλου http://trans.kathimerini.gr/ Προετοιμασία: 10΄, Αναμονή: περίπου 30΄, Ψήσιμο: περίπου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΠριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που γίνεται το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί δεν είχε κοκκαλάκια η σάλτσα, αλλά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com