Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Η φύση, από τη φύση της γκουρμέ, διόλου συχνά ελάχιστα έχει ανάγκη τον δημιουργικό μας οίστρο και τις απόπειρές μας για φτιασίδωμα με περίπλοκες επεμβάσεις.[...]
Πηγή: pandespani.comΤα νηστίσιμα «σουβλάκια» της γιαγιάς Δημητρίας! Για τη φίλη μου την Νίνα σας έχω ξαναμιλήσει. Πιστεύω ότι όσοι είχατε διαβάσει εκείνη την ανάρτηση θα θυμάστε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο εβδομαδιαίο μενού από 11/11 έως 17/11, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com500 γρ γίγαντες μουλιασμένοι από βραδύς με λίγο αλάτι 2 καρότα σε ροδέλες 2 κλωνάρια σέλερι χοντροκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα στα δύο σε ροδέλες 70 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένη συνταγή από την περιοχή της Πελοποννήσου. Καλαματιανά λουκάνικα με φλούδες από πορτοκάλι και κρασί, καπνισμένα στο τζάκι με τα αρώματα από φρέσκα[...]
Πηγή: magiacook.grΠάει κι ο Οκτώβρης!!! Μπαίνουμε για τα καλά σε χειμωνιάτικο mood, ο καιρός δρόσισε αρκετά,άρχισαν οι βροχούλες.... τέλεια!!! Οργανώνουμε τις ντουλάπες μας, τα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά[...]
Πηγή: caruso.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΤελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη... καλέ πως πέρασε αυτός ο μήνας, ούτε που τον καταλάβαμε!! Μας αποχαιρετά με δυο μεγάλες γιορτές (του Αγίου Δημητρίου και την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr21/08/13 Πανσέληνος Αυγουστιάτικη απόψε! Για πού είστε; Και δεν εννοώ κάποιο roof garden ξενοδοχείου..αλλά από ποιο μέρος θα την απολαύσετε; Μπαλκονάκι,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα όσπρια έχουν τη φήμη του κρέατος του φτωχού από τα παλιά χρόνια. Έχουν θρέψει γενιές και γενιές με τις άφθονες πρωτεΐνες τους, τις βιταμίνες τους, το σίδηρο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΧάρη στις θρεπτικές τους ιδιότητες τα όσπρια ανεβαίνουν σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στην κλίμακα των υπερτροφών. Βάλτε τα, λοιπόν, στο τραπέζι σας. Μαυρομάτικα με[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓεια σας και πάλι,φίλες και φίλοι!!! Δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και το μενού μας ,είναι πάλι εδώ. Φτιάχνουμε λαχταριστά πιάτα,με απλά υλικά και όσο γίνεται[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινα με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σημερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr(photo: Μαρίνα Μαυρομάτη) Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ατζερόλα, προάστιο της Νάπολης, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja . Φτωχομάνα η Νάπολη, και[...]
Πηγή: bostanistas.gr