Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμάς χοιρινός Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 2 κρεμμύδια 2 καρότα 2 σέλερι 150-200 γρ. πελτέ 1 κ.σ. ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι 1 κύβο βοδινό 4 κλωναράκια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για την πίτσα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 κόκκινη πιπέρι Θυμάρι 2 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. καυτερό κόκκινο πιπέρι 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ. κύμινο 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτές είναι οι 10 τροφές που αντέχουν σχεδόν για πάντα. Τα καλό είναι ότι τα αλκοολούχα ποτά είναι και αυτά μέσα στην λίστα άρα μην ανησυχείτε και να έρθει το[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΑυτές είναι οι 10 τροφές που αντέχουν σχεδόν για πάντα. Τα καλό είναι ότι τα αλκοολούχα ποτά είναι και αυτά μέσα στην λίστα άρα μην ανησυχείτε και να έρθει το[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr250 γρ. κόκκινες φακές 3 λουκάνικα καραμανλίδικα βοδινά ½ κούπα ψιλοκομμένο σέλερι 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 3 καρότα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grΌταν πας σε ένα ξένο μέρος και σε ξεναγούν φίλοι που ζουν εκεί, το πιθανότερο είναι να σε πάνε στα καλύτερα και πιο σουξεδιάρικα μαγαζιά του τόπου. Για καλή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Κουμπάρα Εύη ξαναχτυπά με μια συνταγή βόμβα!!!!!!!!! Υλικά: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο περασμένο μια φορά 500 γρ.ρεβύθια 2 κρεμμύδια σε φέτες 2 σκ.σκόρδο 1[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΈχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες μέσα και γύρω απ' την Ευρώπη αλλά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ πιό μακριά. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που θέλω να δω, πολιτισμοί που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΧάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την ανθρώπινη πείνα για κρέας και την ανάγκη[...]
Πηγή: pandespani.com3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα) 2 έως 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Συνταγής 1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γραμ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 σκ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΔεν υπάρχει ωραιότερη γαρνιτούρα για ψητό κρέας από πατάτες τηγανητές. Το steak frites αποτελεί κλασικό συνδυασμό της γαλλικής κουζίνας και κλασικό πιάτο των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Για το συκώτι 500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι 50 ml λευκό κρασί Θυμάρι Ελαιόλαδο 10 γρ. βούτυρο Αλάτι ½ κύβο ζωμό βοδινού 1 σκ. σκόρδο Πιπέρι Για τη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γρ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: argiro.grΟρισμένες φορές η ενασχόληση με την παρασκευή ενός φαγητού μπορεί να είναι απόλαυση για κάποιον ο οποίος πραγματικά αγαπάει τη μαγειρική. Είναι γεγονός ότι οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες 100 γρ. Μουστάρδα squeeze μέλι Kalamata Papadimitriou 50 ml κρασί 1 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο θυμάρι 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γρ. κιμά (ανάμεικτο μοσχάρι και χοιρινό) 1 φλ.τσ. ρύζι καρολίνα 3 κ.σ. αλεύρι 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 2 φλ.τσ. σπιτικό ζωμό βοδινού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γρ. αρακά 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. γαλέτα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1 ζελεδάκι βοδινού 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ροδέλες 1 ματσάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕΚΤΕΛΕΣΗ Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμάσουμε το χούμους. Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ ή μια κατσαρόλα τα ρεβύθια και αρκετό νερό. Την[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΚαθημερινά παρατηρούμε ότι οι συνήθειές μας αλλάζουν εις βάρος της υγείας μας, καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος απομακρύνεται από την παραδοσιακή διατροφή και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr