Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Αυτή τη συνταγή θα μας επιτρέψετε να την αφιερώσουμε σε μια παρέα φίλων του blog που όπως κι εμείς έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τη Ιαπωνία! Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 250 γρ. νουντλ ρυζιού πλάτους 3 χιλ. Ζεστό νερό 250 γρ. γαρίδες, κοτόπουλο ή χοιρινό ή συνδυασμός όλων 1/4 φλιτζάνι σως ψαριού 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΓια τα ρολά 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 2 φλ. ψιλοκομμένο λάχανο 1 καρότο κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια 4 φρέσκα κρεμμύδια 1 σκ. σκόρδο 1 κόκκινη πιπεριά[...]
Πηγή: argiro.grΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΕμπνευσμένη από τη γνωστή κινέζικη συνταγή chow mein όπως την είδα σε σεμινάριο μαγειρικής! Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. μοσχάρι καθαρό, κομμένο σε λωρίδες λεπτές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αρχική μου σκέψη είναι το stir fry όταν δοκιμάζω συνταγές που ... λοξοκοιτούν, δηλαδή "κινεζοφέρνουν". Όμως, μια που δεν έχω γουώκ, μια που δεν αρέσουν σε[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΝαι έτσι ακριβώς τα λένε... προφανώς επειδή είναι εύκολα και νόστιμα! Η προέλευση τους είναι βιετναμέζικη. Τα είχα πρωτοδοκιμάσει σε ένα ασιατικό εστιατόριο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤα γουοκ θα πάρουνε φωτιά και ένα υπέροχο πιάτο με τρυφερό μοσχάρι θα είναι στο πιάτο σε λίγα λεπτά. Δια χειρός Master Chef Γιάννη Λουκάκου... Εύκολη 30 Λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.gr