Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 669 συνταγές
Χοιρινά μπριζολάκια με σος, Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα μουστάρδας στο φούρνο, Χοιρινά μπριζολάκια μαριναρισμένα με μέλι και σκόρδο, Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα “Ντιζόν”, Χοιρινά μπριζολάκια ψητά, με πουρέ σπανακιού, Χοιρινά μπριζολάκια με μήλο και φασκόμηλο συνταγή από knorr
Γύρος σπιτικός με σως γιαουρτιού Γύρος σπιτικός απ΄ τα χεράκια σας. Ιδανική συνταγή για μεσημεριανό Τα παιδιά; Θα το λατρέψουν! θα χρειαστούμε: 4 χοιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΚάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ, να’ ναι καλά στα 80τόσα της ως[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά της συνταγής μας 1 1/2 κιλό μοσχάρι η 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά κέρατο πράσινη 2-3 μανιτάρια πλευρώτους ή λευκομανίταρα 1 κ.σ.[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΥλικά για την μαρινάδα 1 μεσαίο κρεμμύδι τριμμένο ρίγανη,κόκκινο και μαύρο πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο 330 ml coca cola Υλικά για την Σάλτσα BBQ την μαρινάδα της[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comαφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τις πανσέτες 800 γρ. πανσέτα σε φέτες ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα 50-100 ml ούζο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κούπα κέτσαπ 4 κ.σ. μαύρη μαλακή ζάχαρη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο διάβασα κάποτε σε ένα βιβλίο του «τεράστιου» Ιταλού σεφ Μάριο Μπατάλι. Έφτιαχνε ροζμπίφ με μια πάστα που δημιουργούσε αλέθοντας αποξηραμένα μανιτάρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comυλικά 4 βοδινές (κατά προτίμηση, διαφορετικά μοσχαρίσιες) μπριζόλες, πάχους 3- 3,5 εκ. αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέρι για τη σάλτσα "τσιμιτσούρι": 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικα 1 λιβανεζικη πιτα (ετοιμη απο το σουπερ μαρκετ) 1 χοιρινη μπριζολα λαιμου ψιλοκομμενη 1/3 μικρο ξερο κρεμμυδι σε λεπτες φετουλες 1/3 πιπερια φλωρινης σε[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr9/2/16 Ψαρονέφρι με σύκα και μουστάρδα για ένα καλοψημένο κρεατάκι με πλούσια σάλτσα. Παρότι διάβασα πρόσφατα πως το ψαρονέφρι δεν είναι πια της μόδας εμείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο άντρας μου όταν έχει διάθεση για μεζεδάκι δεν αρκείται σε κάτι απλό, αλλά φτιάχνει λιχουδιές με τέτοιο τρόπο που ακόμη κι αν πρόκειται[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑγαπημένοι Λαχανοντολμάδες για τους λαούς της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας, των Βαλκανικών Χωρών, της Μέσης Ανατολής, αλλά και πολλών άλλων. Από[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]
Πηγή: pandespani.comΚρέας ψημένο στα κάρβουνα το οποίο έχει περισσέψει και είναι σκληρό και στεγνό (κυρίως μπριζόλες ή παϊδάκια) 1/2 φλ.τσ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Κριθαράκι 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grBy Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Ελληνική κουζίνα, καθημερινές συνταγές, κρεας, μοσχαρι, μυστικα & τεχνικες, συνταγές May 9, 2014 “Το ωραιότερο συκώτι που έχω[...]
Πηγή: caruso.gr