Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Γεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]
Πηγή: caruso.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαι να που φτάσαμε στο τέλος του Γενάρη... 'Ενας νέος μήνας ξεκινά και φέρνει μαζί του την τρελή Αποκριά!!! Δυστυχώς φέρνει μαζί του και άλλο κρύο, κι άλλες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grH σημερινή ανάρτηση έχει αμιγώς άρωμα Ανατολής και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα...Είναι τόσο απλό και πολύπλοκο ταυτόχρονα...αισθητικά ατημέλητο,[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΤο Μαντί είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Ασιατικής Ανατολής, πολύ αγαπητό στους λαούς που κατοικούν κοντά στον Καύκασο. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πιάτο της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr