Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Εφτασε ο καιρός να φτιάξω και εγώ το Top 10 των συνταγών μου για εναν χρόνο, αφου αύριο το Captain Cook κλείνει 1 χρόνο στον αέρα.. Δεν θα μιλήσω παραπάνω για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠροφανώς όχι του γνωστού, μικρού σίφουνα Γιώργου, αλλά του φίλου μου του Γιώργου... Αν η προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν ήταν αφιερωμένη στα αγόρια της[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜετράμε ήδη μερικές ημέρες του νέου χρόνου... συνηθίζουμε να βάζουμε στόχους για την νέα χρονιά, ευχόμενοι να τους πετύχουμε. Κάποιοι όντως πραγματοποιούνται[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr“ Marjolaine, toi si jolie Marjolaine, le printemps fleurit ” Δίνω πρωταγωνιστικό ρόλο στη ματζουράνα στην ονομασία αυτής της συνταγής, παρόλο[...]
Πηγή: bostanistas.grO Jamie Oliver κάνει τα αδύνατα δυνατά να βάλεις στο πιάτο ένα εξαιρετικό φαγητό χωρίς να ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα. Διάλεξε φρέσκο καλό κομμάτι μοσχάρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΝα κολυμπάς στα πανέμορφα, καθαρά νερά της Μεσογείου με τον ήλιο να σου καίει τους γυμνούς ώμους και τα μάγουλα, να αισθάνεσαι την καυτή άμμο στα πόδια σου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comtaraaaa! να μαι πάλι. αυτή τη φορα με μια γερμανική και συγκεκριμένα βαυαρική συνταγή! Την ιδέα μου την έδωσε η χρυσάνθη, μια ευγενική ψυχή που μάλλον με[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr1½ κιλό μοσχάρι χτένι ελιά στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για το νουά 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 10 κόκκους ροζ πιπέρι 10 κόκκους πράσινο πιπέρι 10 κόκκους άσπρο πιπέρι 5 κλαράκια δενδρολίβανο 1 μικρή[...]
Πηγή: sidagi.grΧοιρινά κότσια, ψημένα κλασσικά στη λαδόκολλα, σε χαμηλή θερμοκρασία λουσμένα με μπύρα. Απαιτείται, βέβαια, λίγος παραπάνω χρόνος για το ψήσιμό τους αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 100 γρ. αρακάς 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα τριμμένα 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό χοιρινό για τηγανιά 1 κουτάκι μπύρα 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 2 καρότα κομμένα σε κυβάκια 4-5 κόκους πιπέρι 1 δαφνόφυλλο Για τον[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 5 μπριζόλες χοιρινές από λαιμό 4-5 κλαδάκια δεντρολίβανο από τη γλάστρα (εδώ δεν μπαίνει ξερό) 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο φέτες 2 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο κρεμμύδι 1/2 καρότο 1/2 κολοκυθάκι 4 κουταλιές λάδι 1 1/2 φέτα μπαγιάτικο ψωμί 150 γρ. γάλα 1 αυγό 1 κουταλάκι μουστάρδα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Αρνάκι στη λαδόκολλα με τυρί και λαχανικά είναι ένας λαχταριστός, εκλεκτός μεζές που πάντα μας ενθουσιάζει, διότι το κρέας είναι καλοψημένο αλλά μαλακό,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΝόστιμη και αρκετά υγειινή λόγω των λαχανικών κιμαδόπιτα, ό,τι πρέπει και για τα παιδιά μας. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr