Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 86 συνταγές
Γιατί όχι και ταρτάκια με χόρτα; Τα χόρτα είναι άφθονα αυτό τον καιρό. Μια μικρή βόλτα στην εξοχή και γεμίζουμε ολόκληρες τσάντες. Καυκαλήθρες, μάραθα,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια παραδοσιακή πίτα της Νάξου, που συνήθιζαν να την φτιάχνουν τέτοια εποχή, μετά την κρεατοφαγία του Πάσχα. Γίνεται πολύ μυρωδάτη και ελαφριά, το δε φύλλο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.gr...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ, με την τηλεόραση γενικώς, έχουμε πάρει ένα διαζύγιο καιρό τώρα. Πολύ λίγα πράγματα βλέπω πια, κι αυτό από καθαρή τύχη, αν ο χρόνος[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθαρες,πεντανοστιμες γευσεις με απλα υλικα σιγομαγειρεμενες σε πηλινη γαστρα. Ενα φαγητο σκετο λουκουμακι επαξιο να σταθει σε γιορτινες, Κυριακατικες[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠεντανόστιμες μπριζόλες αλα κρεμ με μανιτάρια απο την Ντίνα Λούδας!! Yλικά: 3-4 μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες(μεσαίου μεγέθους) Αλάτι-πιπέρι Λάδι ή βούτυρο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΗ Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τους κεφτέδες 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. κιμά από κόντρα ή σπαλομπριζόλα 4 κ.σ. φρυγανιά ή 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο λίγο μαϊντανό, ψιλοκομμένο λίγο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ Η Μανίσα, είναι μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της παράκτιας Δυτικής Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας (όσοι παρακολουθούσαν γνωστό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨαρονέφρι γεμιστό με μανιτάρια και σάλτσα ροδιού Άτομα:2-3, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:1 ώρα και 20 λεπτά, Κόστος:11 € ΥΛΙΚΑ : ½ κιλό[...]
Πηγή: foodtrails.gr1 κ. μπούτι αρνιού 250 γρ. τυρί φορμαέλα 50 γρ. μαύρες ελιές Άμφισσας 400 γρ. πατάτες 100 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια 100 ml λευκό κρασί 1 κ. καυκαλήθρες και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ Κρεμμύδια 2 μεγάλα (ψιλοκομμένα) Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι κρασιού Ντοματοπολτό 1 κουτί με ψιλοκομμένο ντοματάκι Αλάτι-πιπέρι Κανέλα[...]
Πηγή: chefoulis.grFor English, scroll down Ένα χωριάτικο τυρί που έφτασε στα χέρια μου ήταν η αιτία να γίνει αυτή η συνταγή. Μου δώσανε λοιπόν κατσικίσιο τυρί από την Εύβοια.[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr1 συσκευασία κανελόνια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κολοκυθάκι 1 μικρή μελιτζάνα 1 μεγάλο καρότο 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το μοσχάρι 1.200 γραμμ. μοσχάρι (χτένι από σπάλα) 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 400 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τις μορχέλες , το μόνο αξιόλογο μανιτάρι της Αττικής, είχα γράψει και πέρυσι. Φέτος οι κουκλίτσες εμφανίστηκαν νωρίτερα. Από τα τέλη του Φλεβάρη, λόγω του[...]
Πηγή: bostanistas.gr