Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Θέλετε αφράτη την ομελέτα σας; Προσθέστε 1 κ.γλ. σόδα φαγητού στο μίγμα των αυγών με το γάλα και χτυπήστε καλά να ενωθούν πριν τα ρίξετε στο τηγάνι. Γνωρίζετε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 χοιρινό καρέ (μπριζόλες ενωμένες με το κόκαλο καθαρισμένο –ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το καθαρίσει) 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 2-3 φύλλα[...]
Πηγή: mamapeinao.grΝομίζατε ότι θα σας αφήναμε χωρίς το καθιερωμένο πλέον μενού της εβδομάδας;;;όχι βέβαια...Εδώ είμαστε και πάλι και αυτή την φορά με το εορταστικό μενού των[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚνούντελ είναι ένα ψωμί στον ατμό που το έκανα παλιά όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά! Τους το έκανα όταν είχαμε σνίτσελ με σάλτσα και το τσακίζαμε.... Είναι[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας έμειναν περισσεύματα ψωμιού και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Μην τα πετάτε. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα χρήσιμα στην κουζίνα με αυτά. Εξάλλου, είναι ένας[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣτην κουζίνα, σε αντίθεση με την πολιτική, δεν γίνονται αναποτελεσματικές περικοπές, αλλά πολύ συγκεκριμένες κοπές και όλα τα υλικά αξιοποιούνται στο μέγιστο.[...]
Πηγή: pandespani.com1 χοιρινό καρέ (μπριζόλες ενωμένες με το κόκαλο καθαρισμένο –ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το καθαρίσει) 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 2-3 φύλλα φασκόμηλο 2[...]
Πηγή: argiro.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιπαθούσα τ’ αβγά. Κάτι όμως ανεξήγητο συνέβη και τα γούστα μου άλλαξαν. Άρχισα να τα λιμπίζομαι, ν’[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr