σνίτσελ χοιρινό στο τηγάνι | τηγανια κοτοπουλο με μουσταρδα | τζατζικι αργυρω | φλογερες με φυλλο κρουστας | βαφλες παρλιαρος | χοιρινη πανσετα | μαφινς σοκολατας παρλιαρος | μυρμηγκατο βεφας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Φάκελος : Αποτοξίνωση

΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr

Ζαρκάδι κρασάτο

ΥΛΙΚΑ 1 μπούτι ζαρκαδιού χωρίς κόκκαλο 1 κλαράκι φρέσκο θυμάρι 2 κουταλιές λάδι 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 1 σελινόριζα χοντροκομμένη 3 καρότα[...]

Πηγή: megatv.com/cook
ΠΙΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΙΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΤΥΡΙ) ♦♦ TORTA[...]

ΠΡΑΣΟΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ειδικα για τον Δημητρη, που δεν τρωει τυρι.... Υλικα για τη γεμιση : 4 μετρια πρασα, 1-2 φρεσκα κρεμμυδακια, 1 μετριο ξερο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ

Κρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr
Φαγόπυρο. Η σούπερ τροφή των ειδικών .[...]

Από τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Βότανα  και  μπαχαρικά

ΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Σπιτικές  συνταγές  για  μωρά

Κρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Η αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα.

Γράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Αρνί μπούτι στο φούρνο με καραμελωμένο σκόρδο[...]

Για το ψητό: 1 αρνίσιο μπούτι (1800 γρ.χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 80 γρ. σελινόριζα κομμένη σε κύβους 80[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ελάφι με σάλτσα σοκολάτας

Bajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τρόφιμα και κατάψυξη... όλα όσα χρειάζεται να[...]

Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ρίζες και Θρεπτική αξία! Σελινόριζα, Πατζάρια,[...]

Oι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Κρητικές λιχουδιές για το γιορτινό τραπέζι

Οι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κουνουπίδι στο φούρνο

Τα κουνουπίδια εμφανίστηκαν στους πάγκους της λαϊκής καιρός να τα απολαύσουμε. Το καλύτερο κουνουπίδι ως συνοδευτικό που έφαγα ήταν αυτό που έφτιαξα με την[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
xήνα με γέμιση λουκάνικο & σύκα με πατάτες[...]

Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]

Πηγή: pandespani.com
Tips για την κουζίνα

Όλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Η αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα.

Γράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy