Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Χρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grχρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comκύρια πιάτα για γιορτές: 13+1 νόστιμες προτάσεις Ο καθιερωμένος γευστικός διάλογος του pandespani με τα τις καλύτερες επιλογές για το κεντρικό ρόλο στο μενού[...]
Πηγή: pandespani.comΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣυστατικά ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ 1μέτριο κουνουπίδι βρασμένο και χωρισμένο σε πολύ μικρά τουφάκια 1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 4-5λιαστές ντομάτες[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλησπέρα σας! Βρήκα σούμακ ή αλλιώς σουμάκι, αναφώνησα (μέσα μου καλέ γιατί αν το έκανα απ' έξω μου θα με περνούσαν για ... εξωγήινη!) το προηγούμενο Σάββατο,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο Μπακού, η πρωτεύσουσα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν για κάποιο περίεργο λόγο, ο προορισμός μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και δεν ήταν γιατί είχα χάσει κάποιο[...]
Πηγή: caruso.gr3 κιλά μύδια 100 γρ. μπέικον 6 μικρά κρεμμύδια 3 ντομάτες 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά 6 σκελίδες σκόρδου 1 κουταλιά πάπρικα 2 φύλλα δάφνης 3/4 της[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠρέπει τελικά να προμηθευτώ ένα τατζίν, αυτό το μικρό φουρνάκι που χρησιμοποιούν στο Μαρόκο και φτιάχνουν καταπληκτικά φαγητά γεμάτα αρώματα! Προς το παρόν,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ πατάτα είναι μια από τις καλύτερες γαρνιτούρες για τα ψητά κρέατα. Συνήθως τις κάνουμε φούρνου και βέβαια είναι υπέροχες με το λαδάκι τους, το λεμόνι τους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας! Βρήκα σούμακ ή αλλιώς σουμάκι, αναφώνησα (μέσα μου καλέ γιατί αν το έκανα απ' έξω μου θα με περνούσαν για ... εξωγήινη!) το προηγούμενο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 1 κιλό μικρές στρογγυλές πατάτες καλά καθαρισμένες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 νεροπότηρο λευκό κρασί 1 πρέζα σαφράν (0,25 του γραμμαρίου) 2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 σπάλα χωρίς κόκαλα Για τη γέμιση 200 γρ. κάστανα βρασμένα (αν δεν υπάρχουν φρέσκα χρησιμοποιήστε αεροστεγώς συσκευασμένα) και λιωμένα με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο χοιρινό μπούτι χωρίς πέτσα στο φούρνο είναι απ’ τα πολύ απλά και νόστιμα φαγητά που ταιριάζει σε καθημερινές αλλά και σε οικογενειακά ή φιλικά τραπέζια,[...]
Πηγή: caruso.grΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό αρνί σε μέτρια κομμάτια 500 ml νερό 2 κ.σ. ροδόσταμο η ροδόνερο 300 γρ. ξερά βερίκοκα 150 ml ελαιόλαδο 11/2 κιλό ξερά κρεμμύδια ροδέλες 1 ξυλάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 1 αρνίσια σπάλα 2 ρίζες μάραθο 2 κρεμμύδια 4 αχλάδια 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ 2 κ.σ. μέλι 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. μπαχαρικά (κόλιαντρο,[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Στις μαγειρικές επιλογές σπάνια συνυπολογίζεται ως κριτήριο το χρώμα, ακόμη και όταν οι γευστικοί συνδυασμοί ταιριάζουν ή ένα ειδικό μενού[...]
Πηγή: pandespani.com