Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Τελικά, το νοστιμότερο μπέργκερ δεν είναι από μοσχάρι. Δοκιμάστε την ευφάνταστη veggie εκδοχή με ανοιξιάτικα λαχανικά που μας προτείνει ο σεφ και θα μας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος από το νουά 6 κουτ. σούπας φρυγανιά 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο σοταρισμένο σε λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπολαυστικό, ποιοτικό junk food από σπίτι! Συνταγή : Νένα Ιαμυρνόγλου. Μερίδες : 6 μικρά burgers Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄, Μαγείρεμα περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια την γνώρισα στο πάλαι ποτέ εστιατόριο 48, μέσα στην γκαλερί της Ιλ. Τούντα, στο ίδιο νούμερο της Αρματωλών και Κλεφτών. Από[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Για την ουρά βοδιού Ουρά βοδιού Κάρδαμο Σκόρδο Κρεμμύδι Μαστίχα Χίου Λάδι Αλάτι Φύλλα δάφνης Βούτυρο Για τις μπάμιες Μπάμιες Αλάτι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΑρχαίο έδεσμα, αθάνατο στο πέρασμα των χρόνων. Ίσως η πιο βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας, σας παρουσιάζω το σουβλάκι. Οι πρώτες αναφορές για το[...]
Πηγή: bostanistas.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά (Για 4-5 άτομα) 1 φλ. φακές, 1 ζωμό για όσπρια, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1/2 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κοτσανάκια σέλερι ψιλοκομμένο (½ φλ.), 15[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔεν ξέρω πως γίνεται , όπου κατά καιρούς έχω μετακομίσει να με πολιορκούν σουβλατζίδικα... Στο προηγούμενο σπίτι που κατοικούσα ήμουν περικυκλωμένη... Τώρα έχω[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΝα κολυμπάς στα πανέμορφα, καθαρά νερά της Μεσογείου με τον ήλιο να σου καίει τους γυμνούς ώμους και τα μάγουλα, να αισθάνεσαι την καυτή άμμο στα πόδια σου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr500 γρ. κιμάς, ανάμεικτος από μοσχαρίσια ελιά και χοιρινό λαιμό (ή μόνο από χοιρινό λαιμό) 3/4 φλιτζ. τσαγιού κέτσαπ (του εμπορίου ή σπιτική - βλ. συνταγή στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (14 - 15 πίτες) Για την ζύμη 2 1/2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις (έβαλα 1 κούπα ολικής κ 1 1/2 λευκό) 1/2 κούπα παγωμένο βούτυρο κομμένο σε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται!! Ετοίμαζα το σημερινό «πιάτο» όταν είδα ξαφνικά στο πλάι της σελίδας μου την υπέροχη ανάρτηση της[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.com