Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 141 συνταγές
1/2 μικρό αρνί ή κατσικάκι {3 1/2 κ. περίπου } 5 σκελίδες σκόρδο 2 κιλά πατάτες κομμένες σε χοντρές φέτες ή κυδωνάτες 2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη 2 λεμόνια,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο σε φέτες 500 ml γάλα (ίσως και λίγο παραπάνω) 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. τσ. λευκό κρασί 3 κ. σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το γιουβέτσι στο φούρνο γίνεται πιο νόστιμο στη γάστρα. Γενικά, η γάστρα κάνει πιο νόστιμα τα ψητά γιατί κλείνει μέσα τους ατμούς του[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚότσι μοσχαρίσιο με Ντομάτα Η συνταγή αυτή δεν είναι σχετικά απλή και εύκολη και θέλει σημασία στην λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα όμως θα ικανοποιήσει τόσο[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πανσέτα 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 μάτσο θυμάρι 1 πράσο 200 γρ. φάβα Σαντορίνης 100 ml κρασί κόκκινο Λίγη ζάχαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 κιλά μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο (στηθοπλευρές με το κόκαλο τους) 2 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2 πόδια σέλινο-σέλερυ, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά χτένι από τη σπάλα (ποντίκι στρογγυλό ή κιλότο) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 1/2 πράσο 4[...]
Πηγή: argiro.grΔημήτρης Μαυρίκος: «Τρία πράγματα κυριαρχούν στο μυαλό μου σχετικά με αυτή τη συνταγή: η Ελλάδα, η Ρόδος και η γιαγιά μου. Η Ελλάδα, γιατί οι γίδες αφθονούν[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών, αλλά και των μεγάλων. Μπορούμε να το φτιάξουμε και στην κατσαρόλα, αλλά στη γάστρα γίνεται πολύ πιο εύκολα και δεν μας[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣήμερα τυγχάνει ημερολογιακά να είναι τσικνοπέμπτη.Ο καιρός χάλια!Να βγείς έξω να το τσικνήσεις είναι πλέον άτοπο.Να κάνεις μπάρμπεκιου ακατόρθωτο.Να ρίξεις[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 πακέτο χωριάτικο φύλλο «κιχί» της alfa 150 γρ. βούτυρο Ηπείρου λιωμένο 1 κοτόπουλο (κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής) 500 γρ. χοιρινό κρέας χωρίς πολύ λίπος[...]
Πηγή: argiro.grΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ… ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Η μικρασιατική ελληνική κουζίνα δεν μας αφήνει αδιάφορους. Περνάει από γενιά σε γενιά με διάφορες μικρές παραλλαγές.[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Νοστιμα κοντοσουβλακια, συνοδευμενα με πικαντικες πατατες φουρνου με τραγανη κρουστα. Το κοντοσουβλι βεβαια,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα γλυκοπικάντικο ψαρονέφρι... του χειμώνος. Συνταγή : Άγγελος Ρεντούλας. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα από τα Κυριακάτικα καλοκαιρινά πιάτα στο τραπέζι σας για να το απολαύσετε με την οικογένεια ή τους καλεσμένους σας. Υλικά: 700γρ. -[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ μοσχαρίσιο κιμά 100 γρ ρύζι 1 αβγό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή λιωμένο στο μούλτι 1 κουταλάκι ρίγανη 1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2 κούπα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιορτινό,γιατί είναι αφιερωμένο στον γαμπρούλη μου τον Φίλιππα,λάτρη των παραδοσιακών γεύσεων,που αύριο γιορτάζει, με την ευχή, η αγαπητη σύζυγος του και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια το μοσχάρι 1.200 γραμμ. μοσχάρι (χτένι από σπάλα) 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 400 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr