κουλουρακια βουτυρου ακης | παντζαρια συνταγη αργυρω | γαριδομακαροναδα ακης | σφουγγατο στο φουρνο | μπισκοτα βουτυρου πετρετζικης | συνταγες για φασολια ασπρα | κομποστα ροδακινο συνταγη αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 46 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS

Εύκολη Τυρόπιτα με Φέτα, Αρωματικά και 5 Μυστικά

Η τυρόπιτα είναι ‘η μητέρα όλων των πιτών’ της ελληνικής κουζίνας και κάθε σπίτι έχει κι’ από μια συνταγή. Η πλέον κλασική βερσιόν είναι βεβαίως με ελληνική[...]

Πηγή: caruso.gr

Η ιστορία του carpaccio | Caruso.gr

Το καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]

Πηγή: caruso.gr
Λούτσοι στο Φούρνο με Λαχανικά | Caruso.gr

Οι λούτσοι έχουν πιo προκλητική όψη κι απ’ τ’ όνομά τους. Είναι η μεσογειακή παραλλαγή του φημισμένου μπαρακούντα των τροπικών, αλλά δεν φτάνουν στα μεγέθη[...]

Πηγή: caruso.gr
πως φτιάχνουμε τέλειο στέικ ταρτάρ σπίτι |[...]

Ο καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας  ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το steak tartare, μεγεθύνοντας τον[...]

Πηγή: caruso.gr
Ελιά μοσχαριού μπραιζέ αλ' Αρλεζιέν |[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: caruso.gr
Καραμελωμένα κρεμμύδια και πομοντόρια στο[...]

Το κρεμμύδι είναι ίσως το πιο απαραίτητο λαχανικό στη μεσογειακή κουζίνα, αλλά σπανίως πρωταγωνιστεί σε πιάτα. Στις περισσότερες συνταγές δανείζει τη σπιρτάδα[...]

Πηγή: caruso.gr
Πατάτες Ψητές Φούρνου με μίγμα αρωματικών |[...]

Οι Πατάτες Πύρνας στο φούρνο, είναι μια νέα, πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή μας, φτιαγμένη ειδικά για να αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό σε ψητά και πικάντικα[...]

Πηγή: caruso.gr
Τέσσερις ιδέες για Βούτυρο με αρωματικά βότανα

Μια κουταλιά αγνό βούτυρο πάνω από ένα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, δίνει εύρος και γευστική ένταση, ανεβάζει την ηδονική του διάσταση και εντείνει τον σπιτικό[...]

Πηγή: caruso.gr
Αποκλειστικό: Ποιο λάδι τηγανίσματος πετυχαίνει[...]

Για να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]

Πηγή: caruso.gr
Τέλειο Ψάρι Ψητό στο Φούρνο με Λαχανικά

Το ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]

Πηγή: caruso.gr
Κατσικάκι κατσαρόλας σε λευκό κρασί με κάπαρη,[...]

Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]

Πηγή: caruso.gr
Στάση για Φαγητό στο Μπακού

Το Μπακού,  η πρωτεύσουσα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν για κάποιο περίεργο λόγο, ο προορισμός μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα.  Και δεν ήταν γιατί είχα χάσει κάποιο[...]

Πηγή: caruso.gr
Χριστουγεννιάτικη Πίτα με Κιμά, Ξηρούς Καρπούς[...]

Μια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]

Πηγή: caruso.gr
Mama Roux: Μια κουζίνα που γιορτάζει την[...]

Το Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Μουσακάς: Η δικιά μου, γκουρμέ εκδοχή

Ο μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]

Πηγή: caruso.gr
Point A Bar & Restaurant: Νέο Hot Γαστρονομικό[...]

Όταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά ένα εστιατόριο, συνήθως σχηματίζεις γνώμη στο τέλος της βραδιάς. Τότε μπορείς να κρίνεις μέχρις ενός σημείου ορθολογικά την[...]

Πηγή: caruso.gr
Χοιρινό μπούτι κοκκινιστό, γλυκοπικάντικο |[...]

Κοκκινιστό χοιρινό σπάνια συναντάμε σε συνταγές και όταν το συναντάμε συνήθως γίνεται με την ίδια λογική με το μοσχάρι. Όμως το χοιρινό έχει άλλα γευστικά[...]

Πηγή: caruso.gr
μπούτι από αρνάκι Ουαλίας με πατάτες μπουλανζέ[...]

Από τότε που πρωτοφάγαμε με τη Sophie τη δικιά μου συνταγή για αρνάκι  στον φούρνο (που είναι ίσως η πλέον δημοφιλής στο ελληνικό ίντερνετ), μου έλεγε ότι της[...]

Πηγή: caruso.gr
Βοδινό Διάφραγμα με Σάλτσα Μουστάρδας

Το βοδινό διάφραγμα είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα. Και δεν μιλάω μόνο για καταναλωτές, αλλά και για χασάπηδες ή[...]

Πηγή: caruso.gr
Κεφτεδάκια ΑΑΑ = Απλά, Αφράτα, Αρωματικά |[...]

Οι κεφτέδες είναι ανάμεσα στα 5 πιο αγαπημένα μου Ελληνικά φαγητά. Όσοι διαβάζουν το Caruso συστηματικά και από παλιά, θα θυμούνται μια συμμετοχική διαδικασία[...]

Πηγή: caruso.gr
Η νόστιμη Παστουρμαδόπιτα και τα μικρά της[...]

Οι συνταγές για παραδοσιακή παστουρμαδόπιτα ή πίτα Καισαρείας είναι σχεδόν ίδιες: παστουρμάς, ντομάτα, κασέρι, κύμινο και φύλλο κρούστας με μικρές παραλλαγές[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy