Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Πριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο μενού της εβδομάδας 02 – 08/11, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε εικόνα[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grFor the recipe in English click here Έχω μια θεία λατρεμένη, τη Δέσποινα ή Δεσπουλίνι όπως μου αρέσει να την αποκαλώ. Όταν ήμουν φοιτήτρια στην Αθήνα έτρωγα[...]
Πηγή: theveggiesisters.grMε τη συμμετοχή μου στο ντοκιμαντέρ Food for Love, της Μαριάννα Οικονόμου, ήμουν καλεσμένη στο 1o Πανόραμα Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, που έγινε 22-29/1/2014.[...]
Πηγή: tastefull.grΝομίζω ότι μόλις έκανα το λάθος του εκνευριστικού ξένου. Εκείνου του ξένου που έρχεται στο μαγαζί και ζητάει "τζάτζικος" και περιμένει να του το φέρεις με[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΗ κις (quiche) είναι μια αλμυρή τάρτα Γαλλικής γαστρονομικής προέλευσης, που περιέχει οπωσδήποτε τυρί, αυγά, γάλα ή κρέμα που δένουν στο φούρνο πάνω σε[...]
Πηγή: caruso.grΚάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΓράφει η Σοφία Κόλλια - Κάρυστος Sofiascomments Με την ευκαιρία του blog για τις Γεύσεις της Εύβοιας, σκέφτομαι το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για μια νέα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ βόλτα στα μαγικά μονοπάτια της Ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζεται... Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω ένα εξαιρετικό προϊόν , που μας έρχεται από την βόρια[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πρωϊ Όσοι δεν θέλουν ψωμιά διαλύουνε σε χλιαρό νερό 1 κουταλάκι του φούρναρη μπύρας μαγιά, έχει και σπάνιες "Β" βιταμίνες. -Γενικά: Το φρούτο το πρωί είναι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr