ευκολο γλυκο ψυγειου | κεικ με γεμιση μερεντα | μανιταρια με κρεμα γαλακτος αργυρω | ψαρονεφρι με συκα αργυρω | γλωσσα ψαρι τηγανιτη | αλευρι τυρι αυγα | πιπεριες γεμιστες με φετα στο βαζο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μοσχάρι κοκκινιστό

Το θεωρώ το καλύτερο μοσχάρι κοκκινιστό, δεν είναι όμως συνταγή της μαμάς αλλά της μητριάς μου. Τελικά όμως την επέβαλα στο σπίτι και τώρα το φτιάχνουμε κι[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Κοκκινιστό πατσαδάκι γάλακτος

Υλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Αγριογούρουνο ραγκού με σάλτσα από ρόδι

Αγριογούρουνο Ραγκού με σάλτσα από ρόδι και πουρέ κολοκύθας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο Για το μαρινάρισμα: 3 μέτρια Καρότα 1 κλωνάρι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Το μοσχάρι στιφάδο και το μικρό τεχνικό μυστικό[...]

Στο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]

Πηγή: caruso.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Το άφθαστο "Μπιάνκο" του Μπέλλου

Ο Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χεράκια-ποδαράκια

Πήγα για πρώτη φορά στην Πόλη όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμα και αυτό το ταξίδι μου έχει μείνει στην μνήμη σαν όνειρο. Θυμάμαι ομίχλη, ατμόσφαιρα και μαγεία[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κυριακάτικο ξεσάλωμα με μάγουλα

Δεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η Iδανική μου, Aργομαγειρεμένη, Σάλτσα Ραγού[...]

Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]

Πηγή: caruso.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο -[...]

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοσχαρίσια γλώσσα με μανιτάρια πλευρώτους

Υλικά: 1 μοσχαρίσια γλώσσα 2 μέτρια κρεμύδια 2 καρότα ½ σάλτσα ντομάτας 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους 2 φυλαράκια δάφνη 1 φλυτζανάκι καφέ[...]

Πηγή: greekcook.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy