Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Τι χρειαζόμαστε: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από τις καλύτερες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Συνταγής 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο “κιχί” της alfa 150 γραμ. στακοβούτυρο 250 γραμ. μυζήθρα Κρήτης ξερή και τριμμένη (ή ανθότυρο Κρήτης)[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά: κατσίκα ή τράγο μεγάλο σε ηλικία (εμείς στην Κρήτη το λέμε "παλιό"), ανάλογα με την ποσότητα των ατόμων που θα συνεστιαστείτε. μακαρόνια χοντρά[...]
Πηγή: greekcook.grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Υλικά: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο αγελαδινό λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΠαραδοσιακή πίτα που συνηθίζεται τις μέρες που ακολουθούν την Κυριακή του Πάσχα, για να αξιοποιηθούν τα περισσεύματα του ψητού αρνιού ή κατσικιού. Φωτό δεν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr