λαχανορυζο λεμονατο αργυρω | βεφα αλεξιαδου ισλι | μπουγατσα θεσσαλονικης με κρεμα | αμυγδαλωτα ακης | τουρτες νηστισημες | πενες ολικης με σιταροπουλα | χυλοπιτες με λουκανικο | γλασο πορτοκαλιου για τουρτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 22 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και πιάνω την ευκαιρία για να σας πω δυο λόγια για το πως γιορταζόταν και γιορτάζεται εδώ και στην Πάτρα. Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Η αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα.

Γράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr

Μπάμπω

έντερο ενός γουρουνιού 2 κιλά συκώτι χοιρινό 2 κιλά κρέας χοιρινό εντόσθια απο 1 γουρούνι (καρδιά, νεφρά, σπλήνα) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι φρέσκα[...]

Πηγή: cooklos.gr
Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή με κιμά

Μία συνταγή της γιαγιάς μου για ένα τέλειο κρασομεζέ (φτάνει να σας αρέσει η σπλήνα). Τι χρειαζόμαστε: 1 σπλήνα μοσχαρίσια γύρω στο 1,5 κιλό. 250 γρ. κιμά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή

Ένας πικάντικος μεζές για κρασάκι, από την Λέρο! Τι χρειαζόμαστε: 1 σπλήνα μοσχαρίσια 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κεφάλια σκόρδο 4 πιπερίτσες τσίλι ξερές 1,5 ποτήρι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Καρβαβίτσα Θρακιώτικη

Καρβαβίτσα λένε το παραδοσιακό φαγητό που τρώνε ανήμερα τα Χριστούγεννα οι Θρακιώτες. Στα Κουφάλια (τόπο καταγωγής του άντρα μου που το 90% των κατοίκων είναι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
τρίπα φιορεντίνα - ο πρέσβης κοκκινιστός πατσάς[...]

Ένα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]

Πηγή: pandespani.com
Οματιά

Ένας σπάνιος, σχεδόν δυσεύρετος μεζές στις μέρες μας. Είναι ένας μεζές που γινόταν τα παλιά τα χρόνια μια φορά το χρόνο, την εποχή που γινόντουσαν οι[...]

Πηγή: magiacook.gr
σπλήνα γεμιστή ‘merakli – merakli’ -[...]

Μεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού με αρώματα και σέλινο (coda alla[...]

Η αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης[...]

Πηγή: pandespani.com
Μαγειρεύουμε αρνίσια συκωταριά

Από τα εντόσθια προκύπτουν άφθονοι μεζέδες και φαγητά της παράδοσης που είναι μαγειρικά αξεπέραστα: μαγειρίτσα, γαρδούμπες, σπληνάντερο, κοκορέτσι... Εντερα[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Τηγανιά χωριάτικη

Υλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κιλό συκώτι χοιρινό 2 νεφρά χοιρινά 1/2 κιλό κρέας χοιρινό από κομμάτι με λίπος 1 κομμάτι σπλήνα χοιρινή 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1[...]

Πηγή: sidages.gr
Η αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα.

Γράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Όπως παλιά: πηχτή και κότσι χοιρινό

Τα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γιορτινά της Θεσπρωτίας: "συκωτάκια με τα[...]

Τα "συκωτάκια με τα λάχανα*" τα έφτιαχνε η γιαγιά μου η Κατερίνα παραμονή Χριστουγέννων. Το έθιμο το συνέχισε η μητέρα μου και εξακολουθεί να είναι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σπλήνα γεμιστή για μερακλήδες

Υλικά 2 μοσχαρίσιες σπλήνες 1 φλ. φέτα 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλ. ψίχα ψωμιού 1/2 φλ. βούτυρο 1/2 φλ. χυμό ντομάτας 1/2 γλ. ζωμό κρέατος (προαιρετικά) 1 ματσάκι[...]

Πηγή: e-syntages.gr
Μπάμπω (ματιές)

Μπάμπω ή ματιές, ένα καθαρά Θρακιώτικο φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό έντερα χοιρινά 1 κιλό συκώτι χοιρινό 1,5 κιλό κρέας χοιρινό 1 κιλό κιμά χοιρινό 1 κιλό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Παραδοσιακό Βολιώτικο Μπουμπάρι

Είναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γαρδουμπάκια με λιαστές ντομάτες και αρωματικά[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό εντεράκια 1 κιλό αρνίσια συκωταριά 4-5 γλυκάδια Λίγο ξίδι Χυμός λεμονιού 200 γρ. ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες 200 γρ. ντομάτα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κατσικάκι γεμιστό (Σαμοθράκη)

1 κατσίκι 1 συκωταριά ( γλυκάδια, καρδιά, σπλήνα, πνευμόνια και μπόλια )ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μπολάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο 1[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Τζιγεροσαρμάδες με κρέμα γιαουρτιού (Παπούδα)

Υλικά: 1 αρνίσια ή κατσικίσια συκωταριά 2 σκέπες (ή αλλιώς μπόλιες)αρνίσιες ή κατσικίσιες 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες 1 μέτριο ξερό[...]

Πηγή: sintagesmamas.com/
Η Μεγάλη Εβδομάδα και οι συνταγές της

Την Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώνεται η νηστεία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής , με την κορύφωση του Θείου δράματος και την Ανάσταση του Κυρίου μας . Σκοπός της είναι[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy