κριτσινια με ντιπ | κεικ βραστο | σνιτσελ κοτοπουλο στο φουρνο ακης | τρουφακια με κακαο και πτι μπερ | κανελονια πως γινονται | εξοχικο στη σουβλα | κρυες μακαροναδες | μυδια με ρυζι ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 23 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μοσχάρι κοκκινιστό

Το θεωρώ το καλύτερο μοσχάρι κοκκινιστό, δεν είναι όμως συνταγή της μαμάς αλλά της μητριάς μου. Τελικά όμως την επέβαλα στο σπίτι και τώρα το φτιάχνουμε κι[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Τούρτα Μισισίπι  Mud  Pie

Πολύ νόστιμη και εμφανίσιμη παιδική τούρτα γενεθλίων! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Παντεσπάνι    100 γρ βούτυρο,[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr

Πατσάς  μοσχαρίσιος

Ο πατσάς είναι μια χειμωνιάτικη θερμαντική σούπα και εάν έχει και πόδι μέσα είναι πολύ καλός για το στομάχι, Οι παλιοί έλεγαν ότι αυτός που σπάει πόδι ή χέρι[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ ♦♦ BRODO DI CARNE FATTO[...]

ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ζελατίνη... όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε!

Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πηχτή

Υλικά: 2 κιλά Χοιρινό κρέας Αλάτι 10 κόκκους Πιπέρι 3 μικρά Κρεμμύδι(α) 4 Καρότο(α) 1 ρίζα Σέλινο 4 κλωνάρια Μαϊντανός 4 σκελίδες Σκόρδο 2 φύλλα Δάφνη 3[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Μοσχαρίσια γλώσσα με μανιτάρια πλευρώτους

Υλικά: 1 μοσχαρίσια γλώσσα 2 μέτρια κρεμύδια 2 καρότα ½ σάλτσα ντομάτας 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους 2 φυλαράκια δάφνη 1 φλυτζανάκι καφέ[...]

Πηγή: greekcook.gr
Σπιτικό ζελέ με φρούτα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γλυκό σε σχήμα μήλο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Τούρτα mirror glaze

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο -[...]

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Κοκκινιστό πατσαδάκι γάλακτος

Υλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πηχτή με χοιρινό και λαχανικά

Υλικά 1 χοιρινό μπούτι γύρω στα 2 - 2½ κιλά 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 2 κλωνάρια σέλινο κομμένο σε κομμάτια καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φύλλα δάφνης 4-5[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ ♦♦ BRODO DI CARNE FATTO[...]

ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Καμαρωτό στραγγιστό γλύκισμα (μιας[...]

Κι ας μας στραγγίξανε οι επιτήδειοι και οι ανεπρόκοποι. Η περηφάνια δεν μας έλειψε ποτέ. Αυτήν ακριβώς την περηφάνια ένιωσα κι εγώ τις προάλλες για τη διεθνή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
To πρώτο μου γλυκό με στέβια…για μια πρωτιά[...]

Οι άνθρωποι και οι όποιες «γευστικές ιδιαιτερότητες» τους είναι κάτι που αντιμετωπίζω πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Βρίσκομαι σχεδόν πάντα, μπροστά[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Σαλάτα από χοιρινό

2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζελατίνα ½ φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος 4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί 2 πράσινες πιπεριές 2[...]

Πηγή: sidagi.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Το μοσχάρι στιφάδο και το μικρό τεχνικό μυστικό[...]

Στο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]

Πηγή: caruso.gr
Αγριογούρουνο ραγκού με σάλτσα από ρόδι

Αγριογούρουνο Ραγκού με σάλτσα από ρόδι και πουρέ κολοκύθας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο Για το μαρινάρισμα: 3 μέτρια Καρότα 1 κλωνάρι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ζαμπόν αν Ασπίκ με μυρωδικά

Ζαμπόν αν Ασπίκ με μυρωδικά   Υλικά 2½ φλυτζ. ζωμός κρέατος φτιαγμένος με 1 κύβο βοδινού ξηρό άσπρο κρασί αλάτι άσπρο πιπέρι λίγη ζάχαρη 1 ματσάκι μαϊντανός[...]

Πηγή: greekouzina.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy